4 combinații de Longa Combo pe care să le încerci la cut & crust

Home $ Articole $ 4 combinații de Longa Combo pe care să le încerci la cut & crust

by | Dec 5, 2018 | Articole

Bineînțeles că la cut & crust, căci doar acolo vă puteți bucura de experiența oferită de o Longa Combo, pizza de jumătate de metru pe care o puteți împărți cu câți prieteni simțiți că este necesar. Pe lângă faptul că vă aduce mai aproape de cei cu care ieșiți la masă (atât în sensul propriu al expresiei, cât și cel figurat), Longa Combo este o opțiune demnă de luat în calcul pentru că puteți combina două sortimente diferite de pizza, mulțumim mai multe gusturi în același timp și oferind diversitate gustativă.

Noi am tras de mânecă pizzerii de la cut & crust și i-am întrebat ce combinații e musai să încerci atunci când te decizi să comanzi o Longa Combo. Astăzi vi le prezentăm însoțite de câteva situații care cer neapărat o astfel de hotărâre din partea voastră. Așadar, dacă….

…ești la o întâlnire romantică (2 persoane)
Sper că știți că au trecut vremurile acelea în care fetele se abțineau să mănânce la întâlniri pentru a nu amesteca fluturașii din stomac cu preparate reale și care chiar țin de foame. Toată lumea a căzut de acord că dragostea trece prin stomac și o întâlnire romantică într-un restaurant a devenit un must. Nu de alta, dar trebuie să vezi dacă e dispus să facă schimb cu tine în caz că nu îți place ce ai comandat, dacă te lasă să guști din porția lui și alte aspecte de genul. Vitale. La fel, băiatul trebuie să vadă dacă fata e în stare să ”dovedească” o pizza sau o să-l bată la cap de acum înainte vrând să mănânce o pizza. Împărțirea unei Longa Combo ar trebui să alunge toate întrebările. Propunem Salamino Piccante cu Bufala DOP e pomodorini, are exact doza de spicy necesară ca să spice things up, iar notele ușoare de busuioc creează o stare euforică.

…ieși în oraș cu fetele / băieții (3 persoane)
O seară cu fetele / băieții în oraș este o binecuvântare de cele mai multe ori. Cred că tindem să uităm cât de mult bine ne poate face o simplă revedere cu persoane dragi sufletului nostru. Chiar dacă ne întâlnim să ne plângem de milă. Nu contează. Lifts the spirit up. Din punctul meu de vedere, Longa e făcută să fie consumată de către 3 persoane, eu nu aș trece testul dacă aș ieși la o întâlnire romantică și aș avea atât de multă pizza în fața ochilor. Pentru această situație recomandăm Tonno e Cipolla cu Prosciutto e Funghi. Fiind o seară între prieteni, vă permiteți să vă aventurați și să comandați un sortiment care conține ceapă roșie. Iar prosciutto-ul folosit la cut & crust este exact doza de răsfăț pe care o meritați cu toții.

…mergi la un double date (4 persoane)Nu știu alții ce obiceiuri au, dar eu evit pe cât posibil aceste întâlniri duble. Chiar și pe cele simple în ultima vreme. Dar sunt conștientă că fac parte dintr-un grup foarte restrâns de oameni care îmi împărtășesc acest comportament, așa că vorbim despre Longa Combo și double dates. Mersul într-un restaurant este singurul context care vă permite cu adevărat să vorbiți cât de mult posibil. Restul situațiilor (teatru, film, ski, bowling, mai este ceva?) se concentrează pe altceva, deci dacă chiar vreți să povestiți cu un cuplu pe care nu l-ați mai văzut de mult, propuneți un food date și o Longa Combo cu Cut & Crust și Margherita DOP. Cut & Crust pentru că are suficiente ingrediente cât pentru a vă mulțumi pe toți, iar Margherita DOP pentru că mozarella cremoasă și dulce de bivoliță pe care o conține va calma imediat spiritele în caz de neînțelegeri între parteneri.

…ieși la masă în familie
Aici există două posibilități – ori o familie formată din părinți și copii, ori rezultatul acelui moment minunat și înspăimântător când auzi cuvintele ”Dragă, mâine ieșim la masă cu ai mei.” În ambele cazuri, cred că întâlnirea în jurul unei Longa va apropia destul de mult membrii implicați. Asta dacă, doamne ferește, nu pui mână pe aceeași felie pe care a pus și mama soacră. În acest caz, multă baftă, pentru că poate înțelege ea că-i iei băiatul, dar nu și felia de pizza de sub ochi. În această situație ar fi potrivită o Formaggi cu Verdure. Rar am auzit de oameni cărora nu le plac brânzeturile, deci Formaggi ar trebui să facă fericită pe toată lumea, iar Verdure v-a aduce elementul diversității, conștientizarea faptului că ingrediente ce par a nu avea nicio legătură gustativă între ele completează un întreg unic. Exact ca o familie.

Ei bine, tu cu cine vrei să împarți o Longa Combo la cut & crust următoarea dată când mergi la ei? Puteți face absolut ce combinații doriți voi, noi doar v-am dat câteva idei. 

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!