8 recomandări pentru petrecerea de Revelion în Cluj

by | Dec 14, 2018 | Articole, Recomandări

Se apropie ziua aceea din an în care ne amintim de lucrurile bune de pe parcursul anului, trecem peste cele rele și ne promitem măcar un lucru… că de anul viitor mergem la sală. Dar mai important, se apropie ziua care e asociată cu petrecerile. Și oricât de mult ai munci, oricât de obosit ai fi sau fără chef, e imposibil să treacă Anul Nou pe lângă tine neobservat.

Iar dacă ești ca mine și ai lăsat planurile pentru Revelion pe ultima sută de metri, nu e cazul să te panichezi. Poate ar trebui să reconsideri ideea de a-l petrece la o cabană (căci majoritatea sunt deja rezervate) și să te orientezi spre o petrecere în Cluj. Până la urmă, dacă ești adeptul #clujlife, ce mod mai bun de a încheia anul decât gustând din spiritul festiv al orașului?

Ți-am pregătit 8 recomandări pentru a avea o petrecere de Anul Nou ca la carte.

După ce am dansat în timpul verii gâdilați de lumina apusului la Sunsets, retrăim atmosfera și la final de an, pe ritmuri de techno, disco și house, la Sunsets New Year’s Eve Special. Misterul amurgului va fi înlocuit cu prospețimea primelor raze de lumină din Noul An, iar atmosfera va fi asigurată de Optick, The Model, VOLT și Soulshaker. O mare parte din bilete s-au vândut deja, mai fiind disponibile bilete normale, ce oferă acces la etajul 3 și terasă, barul de la etajul 3, mese tip cocktail și garderobă. Dacă nu ți-ai luat încă biletul, grăbește-te să îl iei de aici.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Sunsets (@sunsets.experience) pe

Mereu e o plăcere să le trecem pragul celor de la Livada. Recent, Ecaterina a fost la o cină în doi la acest restaurant, de unde a plecat cu zâmbetul pe buze, povestind experința ei în articolul de aici. Prin urmare, petrecerea Revelionului la Livada e o alegere pe care te încurajăm să o faci cu încredere. Iar propunerea lor este greu de refuzat pentru orice gourmand: poți savura când și cât dorești delicatesele (mâncare rece, caldă, deserturi și altele), iar băuturile încep și se termină tot la alegerea ta. Și pentru că buna dispoziție ce are loc la Livada, rămâne la Livada (și în amintirile ta), nu vor exista fotografi care să te intimideze. Ai putea refuza? Nu uita să îți rezervi locul sunând la 0722 111 115, iar pentru 390 de lei te vei bucura de o seară minunată.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de LIVADA (@livadacluj) pe

Dacă dorești să ai parte de o seară de calitate la trecerea dintre ani, Charlie e locația ideală. Cu o gamă variată de băuturi fine (ce include cocktailuri, vinuri, prosecco sau shots) și o sumedenie de preparate care de care mai apetisante – precum Foie gras cu piure de pere și spumă de zmeură sau Roast beef cu baby cartofi si salsa verde, bazele unei petreceri reușite sunt puse. Iar elementul indispensabil este muzica ce va anima atmosfera, avându-l pe Dj Tonny în pub și pe Bogdan Cristea și Showband Upstairs. Prețul pentru o seară de neuitat la Charlie este de 550 de lei.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Charlie Pub (@charliepub) pe

O propunere pentru cei ce preferă o seară alături de prieteni, prioritățile fiind distracția și muzica bună, ar fi petrecerea din Atelier. Se anunță o seară veselă, unde frenezia orașului va putea fi gustată din plin pe muzică disco și electronică livrată de The Rabbit King și Akos. Biletele nu au fost puse încă în vânzare, așa că stați cu ochii în patru!

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Petric Victor (@petric.victor) pe

La categoria Cel mai tare party de Revelion concurează și Molecular Beams cu o selecție de muzică electronică ce te va hipnotiza până a doua zi. Dacă ți-ai propus să dansezi chiar mai mult decât ai făcut-o tot anul, dă-ți întâlnire cu prietenii la Electronic NYE și lăsați-vă purtați de muzică. Și partea cea mai bună e că un bilet costă 100 de lei, din care este asigurată consumație de 70 de lei. Poate fi adăugat un meniu de aperitive pentru încă 40 de lei, iar șampania e din partea casei. Ține cont că biletele sunt în număr limitat, deci mai bine dai fuga la bar să îți iei unul cât de curând.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Molecular Beams (@molecularbeamsofficial) pe

Fiind un an marcat de centenar, DoubleTree by Hilton propune încheierea lui în aceeași notă festivă. Prin urmare, la petrecerea de Anul Nou vor fi servite preparate tradiționale românești, reinterpretate de chefii restaurantului, iar atmosfera va fi întregită de cântărețul portughez Ricardo Caria. Acesta va interpreta atât melodii românești, cât și internaționale. Prețul pachetului, în care sunt incluse meniul, băuturile și entertainmentul, este de 490 de lei, iar rezervările se pot face la numărul +40 264 450 101 sau prin e-mail la [email protected].

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de DoubleTree by Hilton Cluj (@doubletreebyhiltoncluj) pe

Pentru a lăsa monotonia cotidiană în urmă și a evada într-un spațiu de basm, ești invitat la The Enchanted Forest New Year’s Eve. Vei putea sărbători trecerea în 2019 într-un spațiu special amenajat pentru a te vrăji, la SunGarden. Pachetul de Revelion include setup-ul, un meniu special, open bar, transport și entertainmentul realizat de Dragoș & Friends Orchestra, iar la miezul nopții te vei putea bucura de un spectacol de artificii. Prețul este de 487 de lei, însă poți beneficia de o reducere substanțială doar azi, ajungând la prețul de 369 de lei. Grăbește-te să îți faci rezervarea la 0756 013 835, sau prin mail la [email protected].

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de SunGardenResort (@sungardenresort) pe

Chiar dacă alegi să îți petreci Revelionul într-o locație din Cluj, sau pur și simplu să stai acasă alături de prieteni, inima orașului e punctul de întâlnire pentru toți. Anul acesta vor concerta la evenimentul din Piața Unirii Trupa Hara, Cargo și Arpy & Zip Band. Noul an se serbează împreună în centrul Clujului sub tradiționalul spectacol de artificii (de data aceasta în Piața Avram Iancu), așa că, ne vedem la Cluj!

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de CLUJLIFE – Te scoate din casă. (@clujlife) pe

Tu cum îți vei petrece Revelionul?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This