8 evenimente de neratat în ianuarie la Cluj

Home $ Articole $ 8 evenimente de neratat în ianuarie la Cluj

by | Jan 4, 2019 | Articole, Recomandări

Sper că ți-ai încărcat bateriile în timpul sărbătorilor, căci ne-am întors cu forțe proaspete pentru a vă da motive să ieșiți din casă. După vizite la rude, mese bogate și petreceri de Anul Nou, ne întoarcem la viața colorată din Cluj. Și nu oricum, ci cu o listă de evenimente la care vei fi tentat să participi. Inaugurează-ți agenda pe anul acesta cu 8 evenimente de neratat luna aceasta în Cluj.

Retransmisia Concertului André Rieu de Anul Nou 2019 | 6 ianuarie
André Rieu încântă la fiecare apariție prin muzică armonioasă, iar concertul de Anul Nou susținut de muzician la Sydney va fi transmis live la Cinema Victoria și promite a fi unul impecabil. Dacă vrei să te transpui în atmosfera elegantă, purtat de muzică, grăbește-te să îți iei biletul de aici.

U-Banca Transilvania – CSM CSU Oradea | 6 ianuarie
Handbaliștii clujeni vor juca împotriva CSM CSU Oradea în cadrul etapei a XIII-a din Grupa A a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Dacă vrei să îi susții, ia-ți biletul de aici. Elevii și studenții beneficiază de 50% reducere din prețul biletului la casieria BTarena.

Concert trupa Iris | 18 ianuarie
Trupa Iris te așteaptă să fredonezi piesele care au făcut-o cunoscută într-un concert din cadrul turneului „Învingători”. Cristi Minculescu, Valter Popa și Boro vă vor ura „Bună seara, prieteni!” și vor da startul unei seri animate de muzică. Concertul va avea loc la Hugo The Office, iar biletele au prețul de 85 de lei și le poți achiziționa de aici sau din restaurant. În cazul biletelor achiziționate online este obligatorie și rezervarea unei mese.

Târguri de nunți 18-20 / 25-27 ianuarie
Dacă ai hotărât să faci pasul spre a întemeia o familie, organizarea nunții poate da multe bătăi de cap. Pentru a face organizarea evenimentului mai ușoară, informați-vă în legătură cu fiecare detaliu la târgurile de nunți ce vor avea loc în perioada următoare. Din 18 până în 20 va avea loc Wedding Show la Grand Hotel Italia, unde pe lângă alegerea rochiei, a costumului sau a decorațiunilor, veți putea participa la workshop-uri sau sesiuni de make-up, fiind pregătite și concerte live. Tot acolo, în 19 ianuarie, Cătălin Botezatu va avea o prezentare de modă de costume bărbătești. În aceeași perioadă, 18-20 ianuarie, va avea loc și Cluj Wedding Style, la Amiral Events & Style, unde pe lângă detaliile pentru nuntă, pe viitorii miri îi așteaptă și concursuri cu premii. De asemenea, Târgul de nunți Love and Marriage vine în sprijinul organizării nunților. Mai apoi, între 25-27 ianuarie, Sala Polivalentă va găzdui târgul de nunți WeddFest, o altă oportunitate de a pune nunta la cale. Încărcați-vă bateriile, căci sunt o mulțime de alegeri de făcut.

CreativeMornings | 25 ianuarie
Devenit deja un eveniment cu vechime, CreativeMornings adună mințile creative la un loc lună de lună. De data aceasta, tema propusă este surreal, adică propunerea libertății de exprimare, posibilitatea de a lăsa inconștientul să experimenteze fără limitări. Dacă și ție îți stârnește interesul, ne vom întâlni la ClujHub la prima oră. Vorba aceea – ziua bună se cunoaște de dimineața. Nu uita să te înscrii cu câteva zile înainte de eveniment.

Făget Winter Tour | 29 ianuarie
Dacă ai gustat din toate bunătățile de la mesele festive de sărbători, ai ocazia să arzi caloriile acumulate în plus, alergând 8 sau chiar 15 km la Făget Winter Tour. Startul se dă la Restaurant Roata Făget, iar ora de începere diferă în funcție de proba pe care o alegi. Taxele de participare pentru primii 100 participanți la fiecare probă sunt de 60, respectiv 70 de lei, crescând la 70, respectiv 80 de lei pentru participanții începând cu numărul 101. Te poți înscrie prin formularul de aici. Go!

Fuckup Nights Vol. 9 | 31 ianuarie
O nouă întâlnire ce ia eșecul, îl întoarce pe toate părțile și scoate la iveală lecții ce merită urmate, va avea loc la ClujHub. Oameni ce activează în diferite domenii împărtășesc poveștile lor despre obstacolele întâlnite, așa că stai cu urechile ciulite, să nu faci și tu aceleași greșeli. Îți poți lua din timp biletul de aici la un preț redus.

11 ani de #clujlife
Se împlinesc 11 ani de când vă ținem la curent cu tot ce se întâmplă în Cluj și vă dăm motive să ieșiți din casă pentru a profita de ceea ce oferă orașul. Nu puteam trece peste moment fără să sărbătorim printr-o petrecere ca la carte găzduită de Booha, la care să dansăm până dimineața. Revenim cu detaliile în curând, așa că stați cu ochii pe noi…

Ai și alte planuri pentru perioada următoare?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!