10 lucruri cool pe care le poți face săptămâna aceasta în Cluj

Home $ Articole $ 10 lucruri cool pe care le poți face săptămâna aceasta în Cluj

by | Apr 22, 2019 | Articole, Recomandări

Ai început să îți faci planurile pentru săptămâna aceasta? Căci noi îți mai aducem 10 idei pe care să le notezi în agendă. Să vedem ce lucruri #cool poți face săptămâna aceasta în Cluj.

De luni până joi – Privește perspective încrucișate
”Franța-România, perspective încrucișate” e numele expoziției pe care o vei putea vizita la Institutul Francez până în 25 aprilie și care va surprinde o relație complementară între România și Franța.

Marți – Poezia prinde glas
Grădina Botanică găzduiește des cititori ce preferă să savureze lectura în natură. Dar când Cărțile pe față și Poethree Collective îți unesc forțele, lucrurile devin și mai interesante, căci grădina japoneză va fi animată de versuri în cadrul evenimentului Poethree Garden. Vei putea participa ca simplu spectator, dar ești invitat și să iei cuvântul, dând glas propriilor tale creații. Nu-ți uita cartea acasă, căci vei avea accesul gratuit dacă o ai la tine.

Marți – Testează studenția în domeniul artei
Ai ocazia de a fi student pentru o zi la specializarea Istoria și Teoria Artei din cadrul UAD. Vei putea participa la o prezentare a facultății, la diverse cursuri, dar și la o întâlnire cu studenții acestei specializări. Dacă te interesează acest domeniu sau pur și simplu îți trezește curiozitatea, te poți înscrie prin formularul de aici.

Marți – Cunoaște-ți comunitatea
Dacă locuiești sau lucrezi în cartierul Mărăști, atunci ești invitat la o întâlnire a comunității acestui cartier. Evenimentul are scopul de a aduce comunitatea împreună și de a crea contextul propice unui dialog despre evoluția acestui cartier, despre probleme și soluții. Hai să îți cunoști vecinii marți începând cu ora 19, la Reactor.

Miercuri – Pe scurt, e comedie
Sergiu, Toma, Cristi, Sorin și Dan Frinculescu vin la Cluj să provoace hohote de râs alături de Mincu, avându-l pe Vio drept prezentator. Show-urile Una scurtă aduc replici potrivite cu umor în cele mai nepotrivite contexte și dacă nu ești familiarizat cu acest concept, poți oricând să te amuzi urmărind episoade din seria Una scurtă pe YouTube. Nu uita nici de Râzi ca Prostu’, Roast-ul lui Velea, Show de Seară, podcasturile Ceva Mărunt și Popesco Show, unde îi poți urmări pe comedianți. Primul show Una Scurtă este sold out, iar pentru cel de-al doilea, ce începe la ora 18:30, încă îți mai poți lua bilet.

Miercuri – Du-te la spectacol
”Mă tot duc” e spectacolul ce îi va aduce pe scenă pe Oanea Pellea și pe Mihai Gruia Sandu în povestea unui cuplu ce dorește să își rezolve problemele. Cele două personaje vor purta nasuri de clovn, iar situațiile dintre ele vor naște o comedie plină de contrast. Îți poți lua biletul la spectacol de aici.

Joi – Cu bicicleta spre job
Joi va avea loc deschiderea sezonului Ride2Work și ești invitat să alegi bicicleta ca mijloc de deplasare la locul de muncă. Nu va lipsi micul dejun, cafeaua va fi asigurată de Olivo, de eventuale reparații la bicicletă se vor ocupa cei de la Maros, iar prietenii de la msg systems Romania vor fi printre primii care dau din pedale. Totul va fi surprins de Talo Media, alături de care am construit seria de patru episoade #CleverChoices. Unul dintre episoadele seriai abordează chiar mobilitatea cu ajutorul bicicletei și îl poți vedea aici.

Joi – Compune comedia
În cazul spectacolelor de improvizație, publicul joacă un rol important în construcția poveștilor interpretate. Vei alege locuri, situații, tipologii de personaje sau teme, iar cei patru improvizatori din trupa Just Push Play le vor pune cap la cap în cele mai haioase moduri posibile. Trupa va avea două spectacole la Reactor, primul începând cu ora 19:00, iar al doilea de la ora 21:00. Bilete au prețul de 25 de lei și le poți lua online.

În orice zi a săptămânii – Gustă din aromele Italiei
De curând, cut&crust au îmbogățit meniul cu preparate noi și cea mai bună veste este că de acum, pe lângă delicioasa pizza, vei găsi și paste în restaurantul lor – cinci diferite. Primăvara aduce în bucătăria lor și patru salate pe care trebuie să le încerci, iar la capitolul băuturi te vei putea bucura de patru noi rețete pe care le poți servi atât în variantă alcoolică, cât și non-alcoolică. Ți-am povestit mai în detaliu despre toate în articolul de aici. Care te tentează cel mai tare?

În orice zi din săptămână – Evadează din jungla orașului
După multe zile de zumzet prin oraș, o ieșire în natură e mai mult decât bine-venită pentru a-ți reîncărca bateriile. Pe lângă zonele verzi din Cluj, sunt multe locuri în apropiere de oraș în care să te poți bucura de natură. Le vei găsi în articolul de aici, rămâne doar să te hotărăști pe care îl vei alege.

Ai și alte idei pentru această săptămână?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!