5 motive să nu ratezi a 3-a ediție Discoteca ’80

Home $ Articole $ 5 motive să nu ratezi a 3-a ediție Discoteca ’80

by | Sep 11, 2019 | Articole

Au mai rămas exact 10 zile până la mult așteptata Discoteca ’80. Parcă mai ieri se anunțau datele evenimentului și artiștii pe care urma să-i vedem pe scenă, iar după strigătele de entuziasm și telefoanele date către părinți și prieteni pentru a împărtăși vestea cea bună, realizam cât timp mai avem de răbdat. Ei bine, lunile au trecut rapid, iar momentul e aici, putem oficial începe numărătoarea inversă.

Dacă încă nu sunteți convinși complet că vă doriți să participați la acest eveniment, noi am făcut o trecere rapidă a motivelor pentru care merită să ieșiți din casă în data de 21 septembrie și să vă îndreptați spre BT Arena. Here we dance, folks!

Nu ai cum să treci cu vederea un așa line-up
Thomas Anders & Modern Talking. Milli Vanilli. Sabrina. Silent Circle. Ottawan. Din lista aceasta numai voi lipsiți, ca să întregiți incredibila atmosferă care va fi în sală pe parcursul celor 4 ore de concert. Thomas Anders & Modern Talking band au mai concertat la Polivalenta clujeană pentru un public entuziast în septembrie 2016, tot datorită echipei din spatele Discoteca ’80, poate că unii dintre voi știți deja la ce să vă așteptați. Dar imaginea aceea nici nu se compară cu show-ul de care vom avea parte. ”Girl, You know it’s True” (Milli Vanilli), ”Boys” (Sabrina), ”Touch in The Night” (Silent Circle) sau ”D.I.S.C.O.” (Ottawan), ziceți-mi voi pe care din aceste melodii n-ați dansat în tinerețe?

Nicio ediție Discoteca ’80 nu a dezamăgit
Nici măcar primul eveniment organizat de echipa Discoteca ’80 – concertul Thomas Anders & Modern Talking, despre care v-am povestit anterior, și care nu a avut loc sub acest titlu. Mai apoi, în septembrie 2017, într-o Polivalentă de asemenea plină ochi, la prima ediție a Discoteca ’80 i-am ascultat pe cei de la Alphaville, pe Sandra, Londonbeat și Fancy. În septembrie 2018, la a doua ediție a evenimentului, o sală plină de iubitori ai muzicii din întreaga țară a cântat, dansat și distrat la concertele susținute de Ricchi e Poveri, Boney M, Bad Boys Blue și Samantha Fox. Am fost și noi în sală, puteți citi aici impresii de la fața locului. Mai apoi, în septembrie 2017, într-o Polivalentă de asemenea plină ochi, i-am ascultat pe cei de la Alphaville, pe Sandra, Londonbeat și Fancy. Anul acesta avem, din nou, un line-up promițător, iar datorită experienței organizatorilor și respectului publicului față de aceștia și vice-versa, vom avea parte de o seară senzațională. Mai multe despre ediția de anul acesta am povestit în articolul de aici, cu Levente, directorul Discoteca ’80, și Dora, managerul de comunicare al evenimentului.

Melomani din întreaga țară și din străinătate participă la acest eveniment an de an
Printre spectatorii edițiilor trecute s-au numărat și persoane din orașe precum Paris, Zurich, Sankt Petersburg, Varșovia, Praga sau Moscova. Nici românii nu s-au lăsat mai prejos și au venit la Cluj din aproape toate colțurile țării pentru a se bucura de spiritul și de atmosfera acestor adevărate explozii de nostalgie promise de Discoteca ’80. N-ar fi păcat să ratați un asemenea concert, mai ales că sunteți în zonă? Sau cel puțin pe aproape…

Poți să trăiești din nou emoția vremurilor de demult
Sincer acum, eu nu-s din generația care dansa la discotecă pe muzica anilor 80, dar încă îmi amintesc când mă bâțăiam prin casă pe ”You’re my Heart, You’re My Soul”. Nu știam eu la vârsta aceea cine-s Modern Talking sau că o să-i ascult 20 de ani mai târziu la Cluj, dar chiar nu contează. Momentul este atât de clar și inocent în mintea mea, încât nu pot decât să aștept cu nerăbdare să mă bâțâi din nou. Poate-mi duc și mișcările de copil de 4-5 ani cu mine, ca să fie toate bune. Pentru voi, cei cărora muzica aceasta vă amintește de liceu și prima experiență dansantă, de globul argintiu și luminile disco, o astfel de ocazie este o revedere cu tot ce înseamnă viața.

Meriți o seară în care să te lași în voia muzicii
Dincolo de plăcerea și emoția retrăirii atmosferei muzicale din anii ’80, dincolo de sentimentul intens de a fi din nou tânăr și lipsit de griji, Discoteca ’80 este un prilej să ieși din casă, să ieși din rutină, să cânți cât te țin plămânii și să dansezi până la epuizare. Da, au apus anii în care rezistai până dimineața la petrecere și după mergeai la facultate de la 8, dar tinerețea stă în felul în care te simți, în felul în care gândești. Lasă-te purtat de muzică. The rest is just… boring noise.

Ne vedem, așadar, la Discoteca ’80? Încă puteți achiziționa un bilet de aici.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!