7 recomandări pentru petrecerea de Revelion în Cluj (2020)

by | Dec 4, 2019 | Articole

A sosit acel moment din an în care auzi și din stânga și din dreapta tu ce faci de Revelion? totul fiind însă un mister. Fie anul acesta nu ai avut timp să te organizezi din timp cu planurile de petrecere sau fie ai zis că stai acasă alături de familie, gândul îți stă doar la distracție. Hainele sunt pregătite, prietenii îți sunt puși în temă…vă lipsește doar locația. Dar vă asigurăm că nu veți sfârși prin a desface șampania acasă. Astfel, în acest articol vom enumera câteva petreceri de Revelion care v-ar putea face cu ochiul în cazul în care v-ați lăsat pe ultima sută de metri.

1. Bubbles & Bowties @ Hilton
În noaptea dintre ani, ia-ți prietenii cu tine și distrați-vă cât pentru tot anul. În acest sens veți fi ajutați de către un DJ care va întreține atmosfera neîncetat, până în zorii zilei. Evenimentul are loc în salonul Ken Sai, din incinta hotelului DoubleTree by Hilton Cluj, etaj 6. Prețul este de 250 de lei de persoană și se asigură open bar băuturi, gustări şi entertainment. Pentru rezervări contactați-i telefonic la numărul +40 264 450 101 sau prin e-mail la adresa [email protected].

2. New Year in New York @ Hilton
Dacă vrei să petreci noaptea dintre ani în orașul care nu doarme niciodată și care este învăluit tot timpul de lumini, anul acesta ai șansa. Teleportarea în noile coordonate are loc în sala Ballroom din incinta hotelului DoubleTree by Hilton Cluj, iar momentele artistice pregătite special pentru această seară vor contribui la atmosfera de petrecere. Important este dresscode-ul, black tie, iar prețurile sunt 550lei/adult și 275lei/copil sub 12 ani. Pachetul include meniul (din gastronomia Nord Americană), pachetul de băuturi şi entertainment. Pentru rezervări accesați link-ul, sunați la numărul +40 264 450 101 sau prin e-mail la adresa [email protected] .

3. DSLW NyE #20
Pentru cei cărora spiritul de aventură dictează majoritatea deciziilor, Anul Nou musai vă va prinde pe pârtia de ski. Astfel, cabana Dupã Ski la wU promite un minim de 11 ore setup de muzică bună, cu artiști locali care vor ține în priză petrecăreții toată noaptea. Pachetul include OPEN BUFFET cu peste 2000+ bucăți de sushi, aperitive delicioase, cât și opțiuni vegane/vegetariene…plus dulciurile OPEN BAR-ul cu obișnuitele longdrink-uri. Prețul pachetelor variază între 320 de lei și 390 de lei, cel din urmă având și cazarea inclusă. Pentru mai multe detalii accesați pagina evenimentului.

4. New Year`s Eve – Hollywood Style
Petrecerea dintre ani pare a fi cea mai importantă, așa că de ce nu ar trebui celebrată cu mare fast? Cu un stil desprins din filmele de la Hollywood, cei de la Charlie ne așteaptă la dans și distracție toată noaptea. Prețul pachetului este de 460 de lei/persoană și meniul poate fi consultat aici. Pentru a-ți asigura această călătorie la Hollywood în data de 31 decembrie, rezervă-ți locul telefonic, 0741055821 sau prin email, [email protected]. Tot ce îți mai rămâne de făcut este să dai de veste și prietenilor tăi.

5. Discoteca by NOA
Amintirile te chinuiesc, amintirile te răscolesc și nu îți dau pace nici măcar să te distrezi? Locul tău pentru petrecerea de Revelion este categoric la NOA unde toată noaptea vor răsuna hit-urile care anunțau un nou an acum un deceniu sau mai mult. Începând cu anii 50 și ajungând la 2000, muzica va răsuna pe tot parcursul nopții. Rezervările se pot face pentru un număr minim de 4 persoane, iar pachetele sunt diverse și pot fi studiate în detaliu pe pagina evenimentului unde veți găsi și alte detalii legate de plată. Cu siguranță nostalgia nu te va opri de la distracție în noaptea dintre ani!

6. Russian Extravaganza New Year’s Eve 2020
Cei de la SunGarden au pregătit o petrecere ieșită din tipare și care se apropie de imaginea celor rusești și extravagante. Atmosfera va fi întreținută de un DJ, iar dacă vă puneți problema transportului să știți că este asigurat dus-întors. De menționat este faptul că pachetele care au cazarea inclusă sunt sold-out, însă pentru celelalte încă mai aveți o șansă. Informații despre meniu găsiți aici, iar pentru rezervări și alte detalii contactați-i printr-un email la adresa [email protected] sau telefonic la 0756 013 835.

7. Sunsets
După un an plin meriți să te distrezi alături de prieteni măcar o noapte. Acest lucru îți este permis la Sunsets, petrecere ce va avea loc la Cluj Arena și care te asigură de faptul că dimineața nu te vei mai da plecat, muzica fiind de neoprit. Bilete se găsesc online aici sau în magazinul Uman, iar prețul variază în funcție de pachet, dar pornesc de la 55 de lei cele standard. ROSARIO INTERNULLO, The Model, VOLT, Beatjunkz și Cosmos Tone vor întreține atmosfera la trecerea dintre ani și te vor invita să te distrezi alături de ei în noaptea dintre ani.

Extra: Revelionul din Piața Unirii unde cu siguranță vom fi încântați de un spectacol de artificii și concerte care se ridică la același nivel. În speranța că frigul nu ne va da bătăi de cap, această variantă poate fi de back-up în cazul în care nu mai găsim pachete disponibile de revelion.

Chiar dacă nu te-ai ocupat până acum de organizarea petrecerii de Revelion, să știi că încă mai ai opțiuni pentru care ar fi bine să te grăbești în caz că nu vrei să stai acasă.

Tu unde sărbătorești anul acesta?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This