A început o nouă ediție a caravanei Winter Tour | 2021: Back to basics

by | Jan 13, 2021 | Știri Cluj

Ninsorile din ultima perioadă au creat cadrul pentru un weekend perfect la munte, Începutul de sezon pare promițător și la Bușteni, pe Domeniul Schiabil Kalinderu unde pârtiile au avut strat nou de zăpadă și atmosferă pe măsură alături de Winter Tour. Startul caravanei s-a dat cu plimbări cu ATV-ul cu șenile până în vârf de munte și întreceri la săniuș sau alergare în clăpari.

Cel mai cool și longeviv proiect de iarnă din țară s-a restructurat anul acesta într-o călătorie exclusiv pentru prieteni. Carvana va avea loc în perioada ianuarie-martie, pe 9 pârtii din țară. După un an atipic, Winter Tour vrea să reamintească tuturor ce înseamnă muntele: conectare cu natura, sănătate și sentimentul unic care te cuprinde atunci când aluneci pe zăpadă și te bucuri de peisaje de vis.

winter tour

Caravana continuă weekendul următor la Predeal, cu noi experiențe. De săptămâna aceasta, la Winter Tour va facilita și lecții gratuite de schi pentru cei care vor să se inițieze în sporturile de iarnă.

Ca în fiecare an, Winter Tour este prezent cu lounge-ul de unde nu lipsește muzica, încălzitoarele și fotoliile puf pe care iubitorii sporturilor de iarnă se pot relaxa la o băutură caldă. Toate acestea, cu respectarea măsurilor de siguranță în vigoare: purtarea măștii sau a cagulei astfel încât să acopere fața este obligatorie, la fel ca păstrarea distanței sociale de 2 metri față de persoane din alte grupuri.

Anul 2020 ne-a pus la încercare pe toți și ne-a făcut să ne reamintim lucrurile de bază, cele care dau cu adevărat valoare fiecăriei zile în parte. Unul dintre ele este pasiunea pentru munte și sporturile de iarnă. Să nu uităm că mișcarea și sănătatea sunt acum mai importante ca oricând, dar și că schiatul în sine este unul dintre cele mai sigure sporturi care se pot practica în această perioadă: echipamentul de iarnă și schiurile ne oferă din start protecția și distanța socială necesară.
Vom avea o ediție cu mai puține activități. Am renunțat la petrecerile apres-ski, vom renunța la distracția în grupuri mari, dar cu siguranță sezonul acesta vom simți mai puternic legătura cu muntele și sentimentul de libertate pe care ni-l oferă. Ne-am dorit să fim prezenți pe pârtii chiar și în condițiile date pentru a transmite mesajul nostru. Winter Tour este o stare de spirit și este despre comunitate. Oameni frumoși și activi pe care îi îndemnăm să se bucure de zăpadă și de iarnă. Să meargă off piste, dacă pârtiile sunt pline. Să fie ei cu muntele. Back to basics! – Dragoș Blaga, organizator Winter Tour.

Programul Winter Tour 2021:
1. Bușteni (9-10 ianuarie)
2. Predeal (16-17 ianuarie)
3. Azuga (23-24 ianuarie)
4. Rarău (30-31 ianuarie)
5. Vatra Dornei (6-7 februarie)
6. Buscat (13-14 februarie)
7. Parâng (20-21 februarie)
8. Cavnic (27-28 februarie)
9. Muntele Mic (6-7 martie)

Despre Winter Tour
Winter Tour este un proiect care care promovează pârtiile din România și sporturile de iarnă. Pornit în 2015 de o gașcă de prieteni iubitori de munte, Winter Tour a ajuns rapid un eveniment de anvergură pe pârtiile de schi, marcând anii trecuți parteneriate cu cele mai cool stațiuni de iarnă din țară, cu branduri puternice sau chiar lansări în premieră de noi sporturi – snowhandball, alături de Federația Română de Handbal.
În 2021, proiectul se întoarce la mindsetul din primul an: Back to basics. Gașca Winter Tour va fi prezentă pe pârtiile din România, însă anul acesta nu vor chema publicul alături de ei. Vor savura tot ce are muntele și tot ce are iarna să le ofere, alături de alți schiori și snowboarderi.

Mesajul Wintertour 2021: Back to Basics
În 2021 ne întoarcem la mindsetul pe care îl aveam în primul an când am pornit acest proiect, Winter Tour. We’re going BACK TO BASICS. Înapoi la pasiuni.
Vom fi prezenți pe 9 pârtii din România și ne vom bucura de schi, de energia care ne-a determinat să pornim pe acest drum acum 8 ediții, vom îmbrățișa tot ce are muntele să ne ofere, on și off piste, vom admira răsărituri incredibile, probabil ne vom întâlni și cu câțiva dintre voi, pasionați și vechi prieteni.
Având în vedere perioada pe care o traversăm, ediția asta n-o să vă îndemnăm să veniți și voi cu noi. Vom merge noi, o gașcă de prieteni la schi, și ne veți putea urmări călătoria pe canalele noastre, site, pagina de facebook și instagram. Dacă sunteti pe pârtii, come and say hello – o să ne găsiți conform calendarului de mai jos cu baza în lounge-ul deja bine cunoscut, ne recunoașteți după zâmbetul din priviri și echipamente. Bineînțeles, vom avea câteva reguli de respectat: vom purta măști și vom respecta distanțarea fizică/socială.
Tot ce vă îndemnăm pe voi în 2021 e să vă întoarceți la lucrurile simple, lucrurile care vă fac plăcere, pentru care vă dați jos din pat dimineața cu drag și chef de viață. Pentru noi asta e schiul, mișcarea și muntele: un imens ocean de oportunități, fericire și libertate. Basics.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This