Cum a fost la evenimentul de lansare a colecției toamnă-iarnă ANNA CORI

Home $ Articole $ Cum a fost la evenimentul de lansare a colecției toamnă-iarnă ANNA CORI

by | Oct 23, 2019 | Articole, Cum a fost la

Marți seară și temperaturi puțin mai mari decât ne-am aștepta într-o seară de octombrie. Nu-i nici luni ca să te plângi că ești frânt de oboseală și nu faci față revenirii din weekend, nici miercuri ca să declari sus și tare că ți-a ajuns. E ziua perfectă ca să dai un telefon prietenelor și să ieșiți în oraș. La un pahar de vin sau la o lansare de colecție, depinde de dinamica grupului. Din fericire, eu am prietenele care se pliază pentru ambele activități, așa că ieri seară mi-am invocat două mândre și am mers la magazinul ANNA CORI de pe Bulevardul Eroilor, la lansarea colecției toamnă-iarnă. Nu de alta, dar nu era să ratăm reducerea de 20%, nu?

 

În fața magazinului lumea stătea la taclale și savura un pahar de prosecco (mulțumim Prosecco Van pentru bulele de spumant și fericire), înăuntru se studia noua colecție până la ultimele detalii, se proba și se procura. Pantofi, papuci de toamnă, cizme lungi și scurte, n-am sesizat nicio lipsă la raionul doamnelor. Recunosc, am tras cu ochiul și la cel al domnilor (și nu doar pentru că acolo era și candy-barul), iar lucrurile se prezentau lăudabil și pe multe culori. Sincer, pentru o fată care urăște shopping-ul (ok, reveniți-vă), mi-a făcut mare plăcere sesiunea de ieri. Probabil pentru că eram înconjurată de atât de multe domnițe din industria fashion-ului, iar entuziasmul lor e molipsitor câteodată. A fost o seară relaxantă, cu povești și cumpărături, eu una m-am simțit grozav.

 

Dincolo de produsele noii colecții, ceea ce mi-a plăcut foarte mult e povestea campaniei, creată de echipă. Practic, campania de toamnă-iarnă 2019 ANNA CORI reprezintă povestea unui brand cu o tradiție de peste 30 de ani pe piața din România, este o invitație în fabrica DENIS.

Povestea creată este segmentată în capitole, ce dezvăluie atât povestea fabricii, evoluția ei, dar și procesul de creație și de producție, toată munca și pasiunea depusă în realizarea produselor ANNA CORI. Totul începe de la o idee, o idee ce prinde contur în mâinile designer-ului și este adusă la viață în fabrică. Creația reprezintă primul pas, acel pas care este început cu 8 luni înainte de lansarea colecției din sezonul respectiv. Fiecare pas este important în realizarea unui produs de calitate.

După ce sunt selectate modelele care intră în colecție și reproduce în creație diverse prototipuri, urmează alegerea tipului de piele ce se potrivește cel mai bine fiecărui model. Depozitul de piele ANNA CORI reprezintă în sine un univers, cu nenumărate tipuri de piele și culori reprezentative, în funcție de sezon. Mai apoi, pantoful începe să ia forma cunoscută nouă. Produsele sunt așezate pe calapodul indicat, pentru a prelua forma acestuia.

Pentru ca fiecare produs să întreacă cu mult așteptările vizuale și calitative, se lucrează cu multă grijă la fiecare detaliu care face diferența. Meșteșugarii ANNA CORI beneficiază de instruirea și experiența necesară, având în vedere că sunt folosite și utilaje speciale. Operațiunile necesită atenție sporită, dar și răbdare, iar partea manuală constituie un aport important. Încălțămintea este finisată manual prin anumite tehnici în urma cărora se obține un luciu ideal al pielii, corespunzător modelului. Acest proces poate dura până la 60 de minute pentru fiecare produs în parte și este încă o dovadă a măiestriei DENIS.

Brand-ul are peste 38 de magazine în toată țara, atât stradale, cât și în cele mai importante centre comerciale din țară, iar prin această campanie și-au dorit să dezvăluie acele părți ale unui business care rămân mereu în umbră și să aducă în față toată munca depusă în realizarea produselor și până la urmă, faptul că sunt făcute în România, în una din cele mai moderne fabrici de încălțăminte și marochinărie.

Mie mi-a rămas gândul la perechea aceasta de cizme, vă sfătuiesc să aruncați și voi o privire peste noua colecție, sigur găsiți ceva ce vă fură inima.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!