The Tiger Lillies @ Hotel Continental

Home $ Articole $ The Tiger Lillies @ Hotel Continental

by | May 20, 2013 | Articole

The Tiger Lillies

Un trio provocator și avangardist care combină cabaretul, vodevilul, musicalul și teatrul de stradă, The Tiger Lillies are reputația unei trupe cult și fani declarați ca Mel Brooks, Terry Gilliam sau Marylin Manson. „Nașii cabaretului brechtian punk” susțin spectacole unice, memorabile, din 1989 încoace.

Trupa a fost fondată de Martyn Jacques, un cântăreț de operă care a exersat stilul castrato și care și-a trăit tinerețea în cartierul Soho, lângă un bordel, într-o lume a viciilor – sursa principală de inspirație pentru viitoarele melodii. Lumea din versurile lor – „pornografie suprarealistă”, în descrierea unor critici – e una a mahalalei, promiscuității și violenței.

Excentrice și intense, show-urile lor i-au purtat pe toate continentele, fie în compania unor trupe de teatru, fie pe cont propriu. Trupa a lansat peste 30 de albume, inclusiv „Shockheaded Peter” – distins cu două premii Olivier, în 2002 – și „The Gorey End”, nominalizat la Grammy în 2003. Formația a fost subiectul unui documentar, Drunken Sailor (2007), realizat de Sergei Bodrov, regizorul nominalizat la Oscar pentru filmul Mongol.

Pret bilet: 30 lei

#Concurs: Punem la bataie 2 invitatii duble pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “ClujLife.com ma scoate din casa… la Tiger Lillies @ Hotel Continental” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Castigatorii au fost anuntati.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!