Videochatul, un job temporar bine plătit

Home $ Știri Cluj $ Videochatul, un job temporar bine plătit

by | Apr 3, 2014 | Știri Cluj

Este greu să găseşti o soluţie viabilă pe termen scurt, o modalitate de a-ţi câştiga independenţa finanaciară, mai ales în studenţie. Când aproape o treime dintre tinerii sub 25 de ani din mediul urban din România sunt în căutarea unui loc de muncă, în timp ce şomajul în rândul tinerilor din mediul rural este de 17%, nu este deloc uşor să-ţi găseşti un job bine plătit. Videochat-ul este o alternativă foarte bună din care se pot câştiga 7-800 lei pe zi!

Tinerele interesate au nevoie să cunoască cel puţin o limbă străină, să arate bine şi să fie majore. Nu este necesară experienţa, iar orele de lucru se pot face şi de acasă, în funcţie de înţelegerea cu studioul de videochat.

Cum se procedează?

Pentru a ajunge să lucrezi ca şi model de videochat trebuie, în primul rând, să cauţi un studio, care să îţi placă şi unde să te simţi cât mai confortabilă. Pentru asta caută pe internet şi uită-te peste poze, peste oferta de lucru şi peste testimonialele fetelor care lucrează deja acolo. După aceea, sună şi fă-ţi o programare pentru interviu.

În cadrul interviului ţi se va face un tur al studioului, vei primi informaţiile despre metoda de lucru şi de plată, informaţiile legate de programul de lucru şi numeroasele beneficii de care vei avea parte.

Dacă hotărăşti că profilul studioului este ceea ce ţi se potriveşte se semnează un contract pe o perioadă nedeterminată cu studioul de videochat. Majoritatea studiourilor îţi vor oferi un bonus pentru prima lună indiferent de încasări pentru ca tu să te simţi în siguranţă şi să reuşeti să te acomodezi. Acesta poate ajunge şi la 10.000 de lei! Programul este unul flexibil, profitul se împarte în mod egal cu studio-ul, nu există contact fizic, iar site-urile nu sunt accesibile din România.

Fetele care au acceptat job-ul spun că vieţile lor s-au schimbat: şi-au putut cumpăra o maşina, s-au mutat într-o zonă mai bună, iar stilul lor de viaţă este cu totul altul. Ca să te convingi că toate acestea pot fi posibile, cea mai uşoară metodă este să încerci chiar tu.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!