Julio Iglesias @ Sala Polivalentă Cluj

Home $ Articole $ Julio Iglesias @ Sala Polivalentă Cluj

by | Jan 18, 2015 | Articole

Concert Julio Iglelias & Julio Iglesias Jr la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca

Celebrul cântăreţ spaniol, Julio Iglesias, cel mai bine vândut artist latino din istorie, a anunţat turneul mondial pentru 2015, iar pentru România sunt vizate două concerte, în Cluj şi Bucureşti.
Cel mai iubit artist latin al tuturor timpurilor se reintoarce in inima Ardealului, dupa mai bine de sapte ani, pentru a sustine un concert grandios. Alături de el va fi fiul său, Julio Iglesias Jr.

“Nu exista privilegiu mai mare pentru un artist decat acela de a vedea ca publicul iti permite sa revii.”, a declarat Julio Iglesias.

Pret bilete:
VIP – 325 lei
Premium – 275 lei
Categoria I – 225 Lei
Categoria II – 185 Lei
Categoria III – 145 Lei
Categoria IV – 95 Lei

Acestea sunt disponibile prin EVENTIM in reteaua magazinelor Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Carturesti, Humanitas si online prin eventim.ro

Julio Iglesias a mai concertat la Cluj, în iulie 2008, pe fostul stadion Ion Moina, actualul Cluj Arena.

Prin magia glasului cu care a fost binecuvantat, romanticul Julio Iglesias isi va cuceri audienta, in acompaniamentul orchestrei sale si sustinut de trei voci suave feminine. Cei prezenti vor avea o noua sansa de a-si asculta si aplauda artistul favorit pentru interpretarile live remarcabile ale melodiilor de succes, precum: ”Amor, Amor”, ”Nathalie”, “Manuela”, „Hey!”, “La carretera”, “Abrazame” sau „All of You”. Acestea vor fi doar cateva dintre titlurile ce vor crea o atmosfera magica si vor rasuna, in premiera, in cea mai frumoasa si moderna sala de divertisment din Romania.

#Concurs: Punem la bataie o invitatie 2 invitații duble pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “#clujlife ma scoate din casa la… http://cjl.ro/Z4C” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Castigatorii sunt: Georgiana Chifor si Danciu Bianca.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!