Scarlett Etienne @ Club Midi - Evenimente din Cluj Napoca
Cluburi, Party

Scarlett Etienne @ Club Midi

Scarlett Etienne / Mihigh

Pret intrare: 20 lei inainte de h00.00 / 30 lei dupa h00.00

De mai bine de trei ani a Scartett a deschis serile pentru petreceri reusite la Club Midi. Obisnuita de mica sa calatoreasca des, ii place sa schimbe des tarile, asa ca momentan locuieste in Londra.
Este atat de pasionata de ceea ce face, incat probabil chiar in acest moment lucreaza in studioul ei, cautand fel de fel de teme originale pe care sa le insereze in viitoarele ei proiecte.
Sasha a numit-o “Breakthrough DJ of 2008” in dj mag top 100 dj. Este de asemenea reprezentata brandului. La inceputul anului 2010 a semnat un contract cu agentia de booking Mainstage Artists.
Scarlett isi caracterizeaza stilul astfel “My music is total party music, it’s always punchy, dramatic and electronically influenced.”

Scarlett ne-a acordat un interviu in 2010. Il puteti citi aici.

#Concurs: Punem la bataie 10 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postati pe wall-ul vostru de facebook urmatorul mesaj: “ClujLife.com ma scoate din casa!” si sa reveniti cu un comentariu, mai jos, pentru verificare. Castigatorii au fost anuntati.

Voteaza Club Midi in Top 100 Clubs of the world by DJ Mag. Detalii aici.

CLUJLIFE - Te scoate din casă!

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.