Cluburi, Party

Om Unit @ Club Midi

Om Unit / Polochord / Dubase

Pret intrare: 15 lei inainte de h00.00 / 25 lei dupa h00.00

OM Unit este unul dintre acei producatori englezi care a marcat anii 2011-2012 cu sound-ul lui inedit, luand genuri muzicale precum jungle, footwork si imbinandu-le in stilul lui caracteristic. Ultimul EP “Aeolian” a fost lansat la casa de discuri Civil Music si il gaseste in stadiul de “visator” ce tinde spre o alura melodica acompaniata de beat-uri foarte puternice.

POLOCHORD este un “mister” din Bucuresti, producator si dj, care se axeaza mai mult pe stiluri precum 2 step, future garage, future beat. Se afla in activitate de vreo 2 ani, dar promite multe prin alegerile sale muzicale, precum si prin ceea ce produce.

Dubase, originar din Oradea, se afla in legiunea dj-ilor pionieri ai Ardealului si Banatului, debutul fiind in 1997 la Casa de Cultura a Studentilor Cluj Napoca. De-alungul anilor a luat parte la diverse evenimente importante precum TMBase, SummerBreak si multe altele. Ca stiluri se poate remarca prin dancehall, dub, broken beat, footwork, uk garage.

#Concurs: Punem la bataie 4 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi pe facebook urmatorul mesaj: “ClujLife.com mă scoate din casă!” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare!
Castigatorii au fost anuntati.

ClujLife - Te scoate din casă

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.