Inspirație pentru o săptămână plină în Cluj

Home $ Articole $ Recomandări $ Inspirație pentru o săptămână plină în Cluj

by | Mar 27, 2017 | Recomandări

Sper că noua săptămână v-a găsit din cale afară de entuziasmați și cu planuri mari, nu pierduți între perne și pături, refuzând să vă ridicați din pat. Haideți, sus, avem treabă!

Zilele de luni sunt destul de grele pentru noi, căci am lenevit în weekend, acum ne întoarcem iar la muncă, nu-i treabă simplă. Propun să acceptați o nouă provocare și să faceți o vizită unui local recent deschis în centrul orașului, Nomad Gastro Pub, care vă va purta într-o scurtă călătorie în cele mai faimoase orașe ale lumii. Meniul este unul original nomadic, iar despre nomazii noi am povestit mai multe aici. Important de reținut este faptul că este un loc unde puteți explora lumea culinară internațională, căci cuvântul ”nomad” definește pasiunea de experiențe noi și aventuri.

Și pentru că v-am pus în temă încă de săptămâna trecută, nu puteți lipsi de la Ziua Porților Deschise, organizată cu ocazia Zilei Mondiale a Teatrului. Unde? La Teatrul Național, bineînțeles. Dacă încă stați pe gânduri și nu știți dacă să mergeți sau nu, citiți Cum a fost la Noaptea Porților Deschise, vă veți convinge sigur.

❣️ #cluj2017 #cityspot

A post shared by BRIGITTA BOKOR (@brb.brigitte) on

Marți deja veți fi mai energici și trebuie să faceți ceva cu tot cheful acela, doar nu o să-l lăsați să se risipească. Ce spuneți să vă scoateți racheta de la păstrare și să vă invitați prietenii la o sesiune de joc, sport și voie bună? Noi am pregătit o listă simpatică de sporturi cu racheta și unde le puteți practica în Cluj, așa că acum nici nu mai aveți scuză. Poate nu aveți cu cine juca, dar scuze nu aveți. Și știm că după atâta alergătură și efort aveți nevoie de un moment de relaxare, deci seara vă propunem să participați la Acuarela Cocktails: Dragonflies, la Off the Wall. Poate ați auzit de conceptul acesta de eveniment, poate nu, ideea de bază e că pictați, savurați un cocktail și vă bucurați de o seară în oraș. Nouă ne place, am fost, am pictat, iar locația aleasă este una excelentă. Big up!

Miercuri se anunță cea mai caldă zi din săptămână și cel mai probabil veți fi în căutarea unei terase că doar na, am stat destul înăutru. Tare greu s-a mai lasat dus frigul ăsta. Noi avem deja pregătită listuța cu 10 terase/grădini din Cluj unde vă puteți relaxa, alegeți una și enjoy the sun! Seara, de la 19.30, mergeți la Casa de Cultură a Studenților, căci nu puteți rata Frumoasa călătorie a urșilor panda, o poveste despre ”dorința de a se contopi și de a dispărea în iubire”. Evenimentul este unul caritabil, iar prețul biletelor este între 10-30 lei.

Dimineți verzi la Cluj #UntoldFestival #livada #GLAMOURloves #summer #fun

A post shared by GLAMOUR Romania (@glamour_romania) on

Pentru ziua de joi v-am pregătit o escapadă culturală, la muzeele mai puțin cunoscute din Cluj, căci de chestii mainstream suntem sătui și, din când în când, mai trebuie să hrănim și nevoie de cunoaștere, de frumos, de nou. Și după ce am devenit puțin mai înțelepți decât eram, cu câteva informații în plus și curiozități potolite, le putem celebra cum se cuvine pe fetele din The Sisterhood, care de 2 ani fac lucrurile să se miște. Power to the sisters, în Euphoria Music Hall, cu Raku, Argatu & romaN, Made from Scrach și Digitalove, pentru a reutila centrul de transfuzie Cluj. You coming?

Cu așa program divers (și cool), normal că nici nu ați simțit că a trecut o întreagă săptămână întreagă de lucru și e Sfânta Vineri. Și dacă tot bănuim, sperăm și ne rugăm să se încălzească ”pe bune”, puteți profita de vremea frumoasă și să dați curs unei idei mai demult formulate aici: să mergeți la Observatorul Astronomic, unde au pregătit pentru voi un program de 2 ore în care voi puteți pluti liniștit în neant. Pentru ca mai apoi să aterizați direct în Club Midi, la tINI și K!d Chriss care, de asemenea, vor face galaxiile să se rotească pentru voi. Noi avem și concurs cu invitații, așa că ...#ClujLife mă scoate din casă.

Here's to feeling good all the time ? @gabrielaldea #clubmidi #MidiMoments

A post shared by Club Midi (@clubmidi) on

Și cum filozofia mea de viață e că nu trebuie să pierzi tot weekendul doar pentru că te-au prins zorii zilei dansând, sâmbătă o să vă treziți relativ devreme. Cel puțin până în ora 12.00, căci altfel nu veți mai găsi cel mai bun mic dejun din Cluj, care să vă dea energia pentru escapada pe două roți pe care am plănuit-o pentru voi prin împrejurimi. Vine primăvara, până și urșii au ieșit din bârloguri, voi când vă aventurați într-o drumeție?

Dacă sâmbătă nu ați reușit nicium să vă treziți, iar somnul a câștigat detașat lupta cu voi, mai aveți o șansă duminică. Ce spuneți de o vizită la un parc de aventură? Noi am pregătit deja opțiunile disponibile pentru voi, tot ce lipsește… ei bine, voi lipsiți. Eu nu sunt prea mare fan parcuri de aventură, deci am și un back-up plan, că sigur mai sunt și alții ca mine. Pentru cei care nu doriți să vă aventurați prea mult, vă propun o tură de Cluj. Glumesc, sunt locuri speciale pentru alergat, nu e nevoie să dăm ture ca niște bezmetici prin oraș.

#adrenaline #ziplining

A post shared by Fun Park Cluj (@funparkcluj) on

Voi ce alte idei mai aveți pentru a profita la maximum de această săptămână?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!