7 idei care să te inspire săptămâna aceasta

by | Nov 20, 2017 | Recomandări

Ne-am trezit mai greu azi, dar suntem în picioare și puși pe fapte mari. Fără alte prezentări, planul pe săptămâna aceasta:

Luni, adică chiar azi, lăsăm prejudecățile la o parte și mergem în Insomnia Cafe, unde cei de la Serile Filmului Gay au pus la cale un eveniment denumit ”Biblioteca Vie”, cu scopul de a ne arăta că putem frunzări în sufletele celorlalți oameni cu aceeași ușurință cu care deschidem o carte în librărie. Ce se întâmplă mai exact? Ei bine, veți avea ocazia să aflați mai multe despre cum e să fii parte a comunității LGBT+ în Româna și în ce constă activismul LGBT printr-o lectură altfel. Începe de la ora 18.00, hurry up.
Dacă nu ajungeți, puteți merge la Cinema Mărăști sau la Flying Circus, unde tot astăzi au loc evenimente în cadrul #SFG12.

Living Library / Biblioteca Vie – astăzi (luni 20 noiembrie) de la ora 18.00 la Insomnia Cafe

A post shared by SFG InternationalFilmFestival (@serilefilmuluigay) on

Marți ai ocazia să interacționezi cu profesioniști și să primești sfaturi utile în cadrul BTalks, un eveniment gândit special pentru a-ți da ocazia să te întâlnești cu specialiști din diferite arii de activitate, să faci schimb de impresii cu tineri aflați în aceeași etapă ca tine și sa primești câteva îndrumări. Speakerii sunt Vlad Gliga, curator TEDx Eroilor, și Marius Moga, arhitect, iar participarea este gratuită, prin înscriere aici. Ne vedem la FSEGA, începând cu ora 17.00.

A post shared by Vlad Gliga (@vlad.gliga) on

Miercuri începe Maratonul Publicității. Pentru a 12-a oară, dar suntem la fel de entuziasmați. În incinta cinematografului Mărăști vor fi proiectate fel de fel de spoturi publicitare care vor trezi în tine până și cele mai ascunse amintiri, căci vom viziona ”Evoluția reclamelor”. Intrarea este liberă, evenimentul începe la ora 19.00.

#maratonulpublicitatii #asm #greatevent

A post shared by Izabela Rădoi (@izabela.diana) on

Joi nu avem încotro și ne lăsăm în mâinile și vocile celor de la Score Band, care vin la Charlie Upstairs cu muzică live și karaoke. Adică Live Karaoke, începând cu ora 21.00. Zic că e ocazia perfectă să degustați și câteva preparate din noul meniu, despre care am povestit mai multe cu Chef Horia Simion aici.

Monday mood @charliepub .

A post shared by Charlie Pub (@charliepub) on

Vineri începe Crăciunul. Ei, nu chiar, dar dacă se inaugurează Târgul de Crăciun, nici mult nu mai e până la producerea inevitabilului. La ora 19.00 scena este preluată de Young Famous Orchestra, la 19.30 se vor aprinde luminile din Piața Unirii, iar la ora 20.50, Trupa Hara va lansa videoclipul ”Ne vedem la Cluj”. Am luat organizatorii Târgului la întrebări și ne-au povestit ce ne-au pregătit pentru ediția de anul acesta. Citiți aici.

Să nu credeți că trece săptămâna fără un concert. Sâmbătă mergem la Casa Radio pentru Luna Amară și Les Nuages, o întrunire plină de emoție. Va fi un concert acustic și veți putea asculta pentru prima dată piese ca Roșu aprins, Mara, Lume oarbă, Chihlimbar sau Albastru în variante de interpretare pe care viorile, viola și violoncelul le vor îmbogăți nu doar ca sunet ci și ca trăire. Biletele la concert costă 35 de lei. La intrare, în seara concertului, biletele vor fi 40 de lei (în limita stocului rămas).

Iar duminică ne îndreptăm atenția către meciul de bachet România – Olanda, căci nu putem să încheiem săptămâna decât susținându-ne echipa. Prețul unui bilet este între 10 și 20 lei.

Unde ne vedem săptămâna aceasta în Cluj?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This