Fata cu Distracția: Alexandra Popovici

Împreună cu Clever Taxi, căutăm o fată autentică, cool și cu o viață socială activă, care să ne recomande cele mai hip locuri de iesit în Cluj, cele mai tari concerte și party-uri si de unde nu trebuie să lipsești în weekend.
Pentru #fatacudistractia s-au înscris 7 concurente. Alexandra este una dintre ele iar tu o poți susține să câștige.

Alexandra (Jaz) – 20 de ani, studentă la Universitatea Tehnică
Locuri preferate în Cluj: Euphoria, Janis, /Form, Klausen, Tucano
Facebook / Instagram / Blog

Articolul Alexandrei:

Știți momentul acela când sunteți atât de aventurieri încât “ultima oară când ai ieșit în oraș” urmează să fie în cealaltă parte a României pentru următoarele 3 nopți? Da, urmează să zbor la București. Literally sunt în aeroport. Și da, m-am îmbrăcat de azi dimineață în țoale de defilare… închipuiți-vă – o țoapă de 1.74 m, cu spatele gol și sclipici pe umeri, cu buclele bălaie și ondulate plimbându-se prin Politehnică cu laptopul sub braț. Cine a făcut “Blonda de la drept” n-a văzut-o pe aia de la Poli – helăăău – de unde și până unde gagici la universitatea asta? SF.

Scriu în real time – “pită la cald” – tot pe fugă – mainainte am aterizat și mi-am comandat taxi-ul încă din avion. Am juma’ de oră să ajung în celălalt capăt al Bucureștiului.

De dimineață îmi cânta “Numai iubirea” în cap și mă întrebam de ce. “Ce-i cu tine, Alexandra? Te-au lovit telenovelismele? Pepe? Pepe, Alexandra?” Aparent, Universul comunică cu mine (mersi, boss – banii când mi-i torni pe card dacă tot ne înțelegem?), am premeditat niște chestii – am aflat ulterior că mă duc la o piesă de teatru cu Bordeianu – știți voi, tipu ăla creț ce chiar a jucat în telenovela aia… PRIMA noastră telenovelă pe care mă obliga buni să o vizionez cu ea ca să îi țin de urât – mda, n-am fost frumoasă nici atunci.

Update de a doua zi: Șmecheră piesă. Speechless. Superb.

Cum să manipulezi ca un psihopat? – ei bine, am învățat multe subtilități și tactici aseară. Feriți-vă de blonda de la Poli.
Era vorba la început de ceva de genul “Felices los 4” – Maluma, baaaby. “Într-o relație la distanță toți 4 sunt fericiți” – așa i-am zis și fostului și m-a întrebat care e al patrulea… Da’ nu-s eu fraieră. Am hotărât să păstrez secretul, așa că m-am despărțit de el.
Râdeam noi, glumeam noi.
Soțul (înșelat) – Tomi – propune să facă un schimb de soții cu prietenul lui cel mai bun – David – ca să mai distrugă monotonia și plictisul. Fain până aici – M-aș băga. Ăsta (David) era un nenorocit care știa deja ce mișcări avea domnița șmecherului (Ana) pentru că furaseră amândoi startul pactului. Cam de 2 ani..
După un schimb de replici în care David refuză vehement să-și împartă soția – nu era rentabil pentru el – Tomi recunoaște că știe de aventura celor doi ( a lui David cu Ana – Ana: “Dar închideam ușa când se întâmpla actul și copiii erau la etaj” – dovadă de seriozitate și maturitate).
Cum s-a aflat?
Ei bine, Tomi montează o cameră de filmat în camera conjugală ca să îi facă o surpriză iubitei lui soții. Și de aici nenorocirea… Surpriza i-o face soția. Andreea Marin, tu ai fost!
Întâmplarea face că și soțul, Tomi, era un ipocrit și jumătate – un impresar ce o ardea cu minore în orgii mixte când pleca în turneele lui.
Restul plotului rămâne sub pecetea misterului și a unei mahmureli marca 5 dimineața.

Și dacă piesa la care am participat ieri se numea “Secretul fericirii” și a avut un subiect atât de inedit, vreau să fiu deep pe final și las o întrebare / două pentru voi – Ce înseamnă pentru voi “să fii fericit” și cum credeți că a evoluat situația? Cele mai bune răspunsuri se scot în oraș pe cheltuiala mea (primele 3 beri).

Tot ce am scris a fost o glumă, un pamflet, m-am culcat la 10 și am dormit 9 ore azi-noapte. (Asta o scriu pentru tati în caz că se uită – nu mă judecați, el e sponsorul principal)

Pupix,
Jaz.

? ? ? ? ? ?

Crezi că Alexandrei i se potrivește titlul de “Fata cu Distracția”?
Susține-o astfel:
✓ Folosește codul de voucher Clever.AlexandraP data viitoare când vrei să comanzi un taxi în Cluj prin aplicația Clever Taxi și ai prima cursă gratuită (în limita a 20RON)
✓ Like acestui articol ?

Află aici cum folosești codul de voucher. Atenție: codul este case sensitive.

Dacă va câștiga, Alexandra va ieși trei weekend-uri la rând în Cluj pe cheltuiala noastră, iar apoi își va povesti jurnalul de weekend prin articole pe clujlife.com. Regulamentul campaniei este disponibil aici.

#fatacudistractia #clujlife #clevertaxi #cleverpay

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This