Fata cu Distracția: Cosmina Elena Popovici

Împreună cu Clever Taxi, căutăm o fată autentică, cool și cu o viață socială activă, care să ne recomande cele mai hip locuri de iesit în Cluj, cele mai tari concerte și party-uri si de unde nu trebuie să lipsești în weekend.
Pentru #fatacudistractia s-au înscris 7 concurente. Cosmina este una dintre ele iar tu o poți susține să câștige.

Cosmina Elena – 23 ani, studentă la Drept
Facebook / Instagram

Sunt o persoană sociabilă, spontană, curioasă, iubesc să călătoresc și să descopăr locuri și oameni noi, în timpul liber citesc, interacționez în Social Media și îmi place să descopăr noi abilități la mine pe care încerc să le dezvolt permanent.
Deoarece studenția și timpul sunt un paradox, timpul liber pe care reușesc să mi-l strecor în program când nu merg la cursuri, particip la evenimente care mă incită profesional și citesc, încerc să îl petrec în locuri faine, neconvenționale și care au ceva să mă facă să mă simt ca și cum aparțin acolo.

Articolul Cosminei:

Tu ceai făcut weekend-ul trecut?

Unde poți să mergi într-o seară friguroasă de vineri, când doar gândul că e weekend îți mai încălezește sufletul? Retorică întrebarea, știu. Tot ce îmi doream era un ceai bun și să elimin energiile negative adunate de-a lungul săptămânii așa că alegerea a fost destul de simplă. Situată pe strada Emil Racoviță, nr. 27, Samsara Chillout Teahouse este o ceainărie care te duce mult cu gândul la Alice în Țara Minunilor datorită decorului psihedelic și al atmosferei primitoare.

Regula “casei” este că trebuie să te descalți la intrare pentru ca mai apoi să te așezi pe jos pe o pernă confortabilă. Este un loc neconvențional, care îți induce imediat o stare de visare și de relax, iar dacă mai vezi și meniul știi că ai ajuns unde trebuie.
Fiecare cameră din ceainărie e decorată altfel, dar mă declar vinovată și recunosc că preferata mea e cea decorată cu niște lămpi fluorescente în tavan care par niște meduze.

Evident, am ales să stăm acolo și am observat în meniu că pe lângă o selecție bogată de ceaiuri la prețuri decente aș zice, 10-11 lei, aveau și băuturi pline de vitamine pentru un boost de energie precum Green Stamina, dar cum sănătatea costă prețul era destul de piperat, 14 lei. Am ales un ceai din meniu, că doar asta era una din dorințele mele pentru acea seară, dar nu m-am putut abține să nu încerc din meniul de prăjituri raw vegane, un brownie care simțeam că strigă: te vreau!

Dacă și voi mă vreți drept #fatacudistractia și v-am stârnit curiozitatea cum îmi petrec weekend-urile dați-mi LIKE la articol.

? ? ? ? ? ?

Crezi că i se potrivește Cosminei titlul de “Fata cu Distracția”?
Susține-o astfel:
✓ Folosește codul de voucher Clever.Cosmina data viitoare când vrei să comanzi un taxi în Cluj prin aplicația Clever Taxi și ai prima cursă gratuită (în limita a 20RON)
✓ Like acestui articol ?

Află aici cum folosești codul de voucher. Atenție: codul este case sensitive.

Dacă va câștiga, Cosmina va ieși trei weekend-uri la rând în Cluj pe cheltuiala noastră, iar apoi își va povesti jurnalul de weekend prin articole pe clujlife.com. Regulamentul campaniei este disponibil aici.

#fatacudistractia #clujlife #clevertaxi #cleverpay

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This