Fata cu Distracția: Daiana Soțan

Împreună cu Clever Taxi, căutăm o fată autentică, cool și cu o viață socială activă, care să ne recomande cele mai hip locuri de iesit în Cluj, cele mai tari concerte și party-uri si de unde nu trebuie să lipsești în weekend.
Pentru #fatacudistractia s-au înscris 7 concurente. Daiana este una dintre ele iar tu o poți susține să câștige.

Daiana – 21 de ani, studentă la FSPAC, staff responsible la Stradivarius
Facebook / Instagram

Sunt o ardeleancă căreia îi place Clujul, vinul roșu și muzica

Articolul Daianei:

Mi-am pus un pahar cu vin roșu și m-am gândit să vă povestesc cum a fost vinerea trecută în Club Midi, la Ricardo Villalobos & Mihigh.

Am așteptat petrecerea mai bine de 3 săptămâni…

Încă de când s-a anunțat lineup-ul, știam că va fi un eveniment de zile mari. Mi-am luat liber weekend-ul respectiv, nu voiam sa fiu aglomerată cu jobul. Petrecerea a fost una cu un caracter privat. Special guest-ul a fost unul dintre cei mai buni și cunoscuți artiști ai muzicii electronice – Ricardo Villalobos. Și, dacă mă întrebați pe mine, pot spune că Ricardo e un artist în adevăratul sens al cuvântului. Nu ai cum să nu te distrezi pe muzica lui. Cel mai mult, am așteptat acest eveniment pentru muzica de calitate, iar principalul motiv pentru care merg în Club Midi este muzica. Cu siguranță nu sunt singura care face asta. Și mă bucur dacă și voi faceți același lucru când alegeți să mergeți undeva. Sunt o mare fană a muzicii electronice de calitate. Iar dacă vă place și vouă genul acesta, vă recomand să treceți pe la Club Midi. La ei puteți asculta o grămadă de artiști foarte buni. Sunt sigură că veți rezona cu unii dintre ei.

Am băut un vin și pe la 02:00 am mers la club. Eram super entuziasmată și abia așteptam să-l văd pe Ricardo. Are o energie debordantă și o stare de spirit diferită. Da, mă refer la oamenii aceia pe care îi deosebești de oamenii comuni. Știam că voi asculta toată noaptea muzica mea preferată. Când am ajuns era aglomerat, fluxul de oameni era continuu, cred că am fost în jur de 800 de oameni la petrecere. Prietena mea Noemi îmi povestea cum a trecut pe langă club pe la ora 22:00, iar in fața clubului erau deja, oameni care așteptau sa intre, deși petrecerea începea la 23:00. Warm-up a făcut Mihigh, îmi place mult stilul său muzical. E foarte underground și plin de emoții. Dacă vreți să ascultați ceva diferit și de calitate vi-l recomand.

Ce îmi place mie când ies în Midi, e faptul că pot cunoaște oameni noi, cu care să rezonez și să socializez. Ce poate fi mai plăcut decât un pahar de vorbă și voie bună? Vă zic eu ce: muzica bună care le îmbină perfect! A fost super fain la Midi, am stat până dimineața.

Îmi place să merg în locurile care îmi transmit o emoție. Nu pot explica senzația pe care o ai atunci când faci parte din mulțimea de oameni care se bucură pentru muzică.

? ? ? ? ? ?

Crezi că Daianei i se potrivește titlul de “Fata cu Distracția”?
Susține-o astfel:
✓ Folosește codul de voucher Clever.Daiana data viitoare când vrei să comanzi un taxi în Cluj prin aplicația Clever Taxi și ai prima cursă gratuită (în limita a 20RON)
✓ Like acestui articol ?

Află aici cum folosești codul de voucher. Atenție: codul este case sensitive.

Dacă va câștiga, Daiana va ieși trei weekend-uri la rând în Cluj pe cheltuiala noastră, iar apoi își va povesti jurnalul de weekend prin articole pe clujlife.com. Regulamentul campaniei este disponibil aici.

#fatacudistractia #clujlife #clevertaxi #cleverpay

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This