Fata cu Distracția: Alina Lerca

Împreună cu Clever Taxi, căutăm o fată autentică, cool și cu o viață socială activă, care să ne recomande cele mai hip locuri de iesit în Cluj, cele mai tari concerte și party-uri si de unde nu trebuie să lipsești în weekend.
Pentru #fatacudistractia s-au înscris 7 concurente. Alina este una dintre ele iar tu o poți susține să câștige.

Alina – 26 ani, Lifestyle Blogger
Localuri preferate în Cluj: Booha Bar, Samsara, Klaussen, Makeba, Yolka
Facebook / Instagram / Blog

Articolul Alinei:

„Să te prezinți la Makeba la ora 20”. Mă uit spre ecranul telefonului la mesajul pe care l-am primit de la Ana. Îmi era destul de lene încât să-mi mișc fizicul până la… exact. Unde naiba e Makeba ăsta?! Nici măcar nu știam unde este acest local! După un moment îndelungat de gândire și răzgândire, mi-am zis „Makeba să fie” și m-am dus săgeată către dulap să îmi construiesc ceva outfit purtabil pentru acea seară de sâmbătă.

Dacă îmi urmăriți blogul, deja știți faptul că iubesc să descopăr localuri noi din Cluj Napoca (și nu numai). Pentru mine e ca un fel de treasure hunt: caut indicii, informații și când îl descopăr mă răsfăț cu băutura casei/desertul casei. Sau amândouă, de ce nu?! Știți cum se bucură un copilaș atunci când primește o porție dublă de desert? Ei bine, eu sunt mai ceva atunci când descopăr un pub, un restaurant sau o ceainărie nouă. Nu contează ce e, ci cum e.

Dar gata cu agitația, să revenim la Makeba. Acolo mă aștepta Ana împreună cu voluntarii din Beard Brothers. Mi-am dat seama că trecusem prin fața acestui local de sute de ori, dar niciodată nu-i pășisem pragul. A fost o seară destul de chill, dar plină de voie bună, muzică bună, oameni faini și, bineînțeles, băutură bună și de calitate. Mi-am ales un vin rose demi-sec care mi-a fost servit ca la carte. Deși nu fac parte din acest ONG, am fost primită cu brațele deschise și în acea seară mi-am câștigat noi prieteni.

Makeba m-a surprins prin atmosfera friendly, întrucât intri client și ieși aproape prieten. Te face să vrei să-i pășești pragul cât mai curând posibil pentru o nouă experiență. Deja mi-am notat în agendă acest local pentru seara de socializare cu bloggerii clujeni. Este locul ideal pentru o asemenea ieșire. Nici prea elegant, nici prea vintage, nici fițos, nici cheap. E fix ce trebuie pentru o seară reușită! Un local adorabil!

Nu am făcut poze pentru că am avut un timp așa fain încât am uitat de telefon. Promit, însă, că la următoarea vizită voi reveni cu poze! Până atunci, dacă știți un local frumos din Cluj, îl aștept în comentarii. Thanks!

Dacă îți dorești ca Madmoiselle să fie #fatcudistracția și să-ți recomande locuri faine din Cluj unde merită să ieși, te-aș ruga să mă susții cu un like/share/comentariu/ etc. ? Promit să mă revanșez!

xoxo

? ? ? ? ? ?

Crezi că Alinei i se potrivește titlul de “Fata cu Distracția”?
Susține-o astfel:
✓ Folosește codul de voucher Clever.Alina data viitoare când vrei să comanzi un taxi în Cluj prin aplicația Clever Taxi și ai prima cursă gratuită (în limita a 20RON)
✓ Like acestui articol ?

Află aici cum folosești codul de voucher. Atenție: codul este case sensitive.

Dacă va câștiga, Alina va ieși trei weekend-uri la rând în Cluj pe cheltuiala noastră, iar apoi își va povesti jurnalul de weekend prin articole pe clujlife.com. Regulamentul campaniei este disponibil aici.

#fatacudistractia #clujlife #clevertaxi #cleverpay

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This