Fata cu Distracția: Monica Turlui

Împreună cu Clever Taxi, căutăm o fată autentică, cool și cu o viață socială activă, care să ne recomande cele mai hip locuri de iesit în Cluj, cele mai tari concerte și party-uri si de unde nu trebuie să lipsești în weekend.
Pentru #fatacudistractia s-au înscris 7 concurente. Monica este una dintre ele iar tu o poți susține să câștige.

Monica – 25 de ani, lucrează la Genpact
Facebook / Instagram

Long story short, viața de corporatist înseamnă TOATE serile și weekend-urile libere. Rezultă timp pentru ieșiri cu găști de prieteni pe care fie ii port cu mine in locații faine, fie le vând ponturi despre evenimente care se lasă cu ristretto dimineața.
Day by day îmi creez momente care mă fac să mă simt bine. Când mi-e dor de studenție, ies pe Piezișă, când vreau să mă simt boemă, beau cafeaua la Doamna T și merg la teatru; atunci când îmi pun ruj roșu, sunt pregatită să savurez cocktail-uri cu ștaif la Charlie. Joia beau bere neagră în Atelier, pentru că îmi plac oamenii care frecventează locul, bine, vă recunosc, și pentru că am o slăbiciune pentru berea neagră. Frecventez Cercul de Literatură din Insomnia, citesc, alerg dimineața și mănânc zilnic covrigi calzi. Dar când vine vorba de distracție, mă găsești la Midi. Este clubul unde am cele mai faine nopți pline de amintiri cu prieteni. Midi unește oamenii liberi prin muzică bună. Liberi să fie ei înșiși, fără să pună etichete.

Articolul Monicăi:

Servus Cluj,
Iți scrie #fatacudistracția, tipa pe care o însoțești la evenimente din primul an al studenției. Mă bucur că am ocazia să-ți spun public un simplu ‘mersi fain’ pentru momentele alături de tine.

În timp ce beau un cocktail cu iz de rozmarin la #Charlie, îți scriu amintindu-mi de nopțile electrice petrecute împreună cu ploaie în cizme, lângă un castel faimos, de serile #TIFF cu taifasuri în Piață și gust de bere brună, de diminețile răcoroase pe #Piezișă cu fiori pe coloană și cafea tare. Îmi amintesc de parc, de jazz, hamace și febră musculară la #Untold. Ah, câte nopți am petrecut la Midi cu World Class DJs, cum îmi place să-i numesc, oameni creativi care ne-au învățat cum să ascultam muzică de calitate. Dacă nu ai fost prezent vinerea trecută în club, află că dimineața s-a lăsat cu ristretto și bocanci prăfuiți după o noapte de dans. K!D Chriss, Paul K / Rqz, românii noștri ce știu să facă magie cu sunetele, au pregatit warm-up-ul perfect pentru celebrul spaniol Paco Osuna. Imaginativ, creativ, profund și inovativ a oferit publicului o lecție de techno sofisticat, demonstrând încă o dată că muzica bună unește spiritele libere.

Cluj, tu ești cel care citești acum, ești toți oamenii care au dansat cu ploaie în cizme la EC, cei care citesc în troleu, ești oamenii pe care ii iubesc și toti aceia care se bucură liber de viață.

Îți multumesc incă o dată ca ești efervescent, că nu pui etichete, și mai mult decât atât, vreau sa te trimit la evenimente faine, să scriu și să te descriu.
Ne citim impreună la urmatoarea pagină cu distracții!

? ? ? ? ? ?

Crezi că Monicăi i se potrivește titlul de “Fata cu Distracția”?
Susține-o astfel:
✓ Folosește codul de voucher Clever.Monica data viitoare când vrei să comanzi un taxi în Cluj prin aplicația Clever Taxi și ai prima cursă gratuită (în limita a 20RON)
✓ Like acestui articol ?

Află aici cum folosești codul de voucher. Atenție: codul este case sensitive.

Dacă va câștiga, Monica va ieși trei weekend-uri la rând în Cluj pe cheltuiala noastră, iar apoi își va povesti jurnalul de weekend prin articole pe clujlife.com. Regulamentul campaniei este disponibil aici.

#fatacudistractia #clujlife #clevertaxi #cleverpay

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This