12 Instagrammeri din Cluj pe care să-i urmărești

Home $ Articole $ 12 Instagrammeri din Cluj pe care să-i urmărești

by | Nov 26, 2018 | Articole, Recomandări

Instagramul face parte din rutina zilnică a multora dintre noi. Dimineața la cafea, la prânz când ești singur, în autobuz până ajungi acasă și în pat înainte de somn, acesta este prezent.

Din punctul meu de vedere, contează extrem de mult ce vă apare în feed. Uneori acele imagini vă pot face ziua mai frumoasă sau vă pot întrista. Vă pot motiva sau vă pot inspira. Toate se datorează oamenilor pe care îi urmăriți și sperăm că deja aveți pe listă instagrammerii despre care am mai vorbit în urmă cu doi ani. Instagramul ar trebui să fie un loc în care puteți evada de monotonia zilnică și să vă lăsați duși de fotografiile locurilor pe lângă care poate treceți zilnic, dar nu le-ai văzut atât de frumoase precum le văd unii instagrammeri. Ți-am pregătit câteva sugestii, iar dacă ai alte recomandări, folosește #clujlife sau lasă un comentariu la finalul articolului.

Așadar, fără să ne mai întindem, încep cu 12 dintre cele mai creative persoane de pe instagramul clujean. Bineinteles, e topul nostru subiectiv.

Beni Istvan (benistvn)
El este tânărul care vede Clujul în culori calde și care ne confirmă că nu avem nevoie de un aparat foto profesional pentru a face fotografii frumoase. Acesta se descurcă de minune cu iPhone-ul său. Totul ține de viziunea pe care o are și de editare.

Alin Gros (alin.gros)
Alin are un stil puțin mai diferit comparativ cu ce vedem zilnic pe Instagram. Dacă intrați pe profilul său veți avea parte de niște imagini extraordinare care datorită editării sunt mai dramatice. Contrastul și culorile reci au devenit deja o semnătură pentru acesta.

Adrian Mihoc (adrianmva)
In descrierea acestuia apare “wish people see me less while shooting” și analizându-i profilul am înțeles de ce își dorește acest lucru. Fotografiile sale sunt extraordinare și surprind clujenii în diferite ipostaze. E fermecător pentru că transmite o stare, o emoție, arată așa cum sunt oamenii. Nu are genul de portrete clasice în care oamenii își pun un zâmbet forțat și atât. Pe mine m-a convins că merita un follow. Voi ce ziceți?

Paul Lucaci (lucacipaul)
Dacă vreți să vedeți fotografii în care Clujul îmbracă straiele tomnatice, profilul lui Paul este ceea de ce aveți nevoie. Stilul său s-a tot schimbat pe parcursul anilor, iar feedul lui este din ce în ce mai frumos. Dacă ar fi să caracterizez cumva fotografiile făcute de Paul, cu siguranța aș menționa culoarea, arhitectura clujeană și locuri comune dar fotografiate dintr-un alt unghi.

Lorand Pleiner (lorandpleiner)
Profilul lui Lorand aduce și o doză de personalitate. Este o persoana care participă activ la evenimentele din Cluj-Napoca și ne bucură și noua ochii cu fotografiile sale. Culorile pe care le folosește în editarea dau viața pozelor și lucrul acesta mă bucură de fiecare dată când postează. Știe foarte bine cum să accentueze frumusețea arhitecturii urbane. Dintr-un scroll se vede clar ca iubește orașul, muzica și fotografia, iar eu iubesc să îi urmăresc activitatea.

Petric Victor (petric.victor)
Victor este un adevărat artist. Deși folosește doar telefonul pentru a face fotografii, acesta dă dovadă de creativitate extraordinară întotdeauna. El este instagrammerul care reușește de fiecare dată să facă dintr-un loc comun, unul diferit și plin de mister.

Andreea Ilea (andreeailea2403)
Andreea iubește soarele, sau cel puțin așa am simțit când m-am uitat la fotografiile făcute de ea. Razele care străbat printre crengile copacilor și care mângâie clădirile sunt des întâlnite pe profilul ei. Culorile calde și natura pe care o pune în prim plan este cu siguranță motivul pentru care m-a convins să o urmăresc.

Korosy Zoltan (zoltankorosy69)
Din camera lui Zoltan ies niște fotografii extraordinare care te fac sa te gândești, de ce nu ai făcut și tu măcar o poza când ai trecut prin locul x sau y? Pe profilul său, Parcul Central este vedeta. Are un stil bine definit, iar publicul se bucură din plin de talentul și viziunea acestuia.

Czapp Arpad (czapp_arpad)
La ai săi 22 de ani, instagrammerul se bucură de o cumunitate destul de mare și uitându-mă peste profilul acestuia am înțeles de ce. Este genul de persoana care iubește să călătorească, motiv pentru care în postările sale apar și alte orașe. Noi ne concentrăm pe Cluj și ne bucurăm că apar din ce în ce mai mulți tineri care share-uiesc frumusețea clujeană în mediul online.

Valentina (whiskyeyesandcurlyfries)
Petrecând doar câteva minute pe profilul acestei domnișoare m-am convins că îi plac pisicile și natura. Grădina Botanică are un rol special în feedul ei. Fotografiile surprind fiecare anotimp și schimbările care se produc în natura (un lucru fascinant). Un alt actor este patrupedul superb. Intrați să vă convingeți!

Sînziana (ilayda.dy)
Deși la prima impresie fotografiile de pe profilul Sînzianei par mai reci (datorită culorilor), acestea au un farmec aparte. Arhitectura Clujului anume în paleta aceasta de culori poate fi scoasă extrem de bine în evidență.

Gebe Alpar (gebealpar)
Profilul său este cu siguranță în topul preferințelor celor pasionați de arhitectură. Clădiri mărețe și culori calde vă așteapta pe feed dacă îi dați follow. Pe mine m-a convins din primele secunde, pe voi?

Voi pe cine urmăriți?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!