Lifebox ne-a provocat, noi am răspuns: ce înseamnă LIFEing pentru echipa ClujLife?

Home $ Articole $ Lifebox ne-a provocat, noi am răspuns: ce înseamnă LIFEing pentru echipa ClujLife?

by | Apr 17, 2019 | Articole, Recomandări

Nu mai reprezintă niciun secret pentru nimeni faptul că am devenit buni prieteni ai cutiei care are grijă nu doar să ne alimentăm corect, ci să avem un stil de viață echilibrat și armonios. Lifebox, serviciul de meal plan care îți livrează mâncarea direct porționată acasă sau la birou, ne-a demonstrat că un meniu variat, bogat în proteine, vitamine, minerale și antioxidanți ne poate schimba instant starea de spirit, ne poate reda din nou pofta de viață. Drumul până la cea mai bună formă a noastră devine mai scurt în zilele în perioadele în care ne lăsăm pe mâinile lor. Mereu punctuali și oferindu-ne preparate de cea mai bună calitate, ne-au demonstrat constant că un stil de viață sănătos nu este un trend, ci un fel de a trăi frumos.

Vineri, la ora 09.00, m-a trezit soneria de la ușă. În mod normal, e cel mai enervant zgomot care mi-ar putea deranja somnul, dar atunci când știu că de partea cealaltă este Lifebox-ul comandat, parcă altfel mă ridic din pat. Și surprize-surprize! Mândră mă aștepta cutia mea, toată oacheșă, cu un design nou, în culorile verde și alb, parcă mirosea a verdeață și a alergat pe câmpie în picioarele goale. Un nou look fresh, curat, mi-a plăcut de la prima privire. Iar în interior mai avea să mă întâmpine o surpriză: pe toate meniurile era notat ce conține, cantitatea de macronutrienți, numărul de calorii, termenul de valabilitate și temperatura de păstrare. Cei care v-ați comandat măcar o dată, probabil sunteți familiari cu momentul în care vă întreabă un coleg de birou ce mâncați și trebuie să intrați pe site-ul Lifebox, căci nu toate preparatele sunt tradiționale românești și s-ar putea să fiți puși în dificultate cu așa curiozitate. Mai ales când voi erați deja concentrați asupra gustului. Ei bine, problem solved.

Ce mi-a atras atenția în mod deosebit a fost mesajul de pe cutie: LIFEing is a natural choice. După ce ne-au convins de rolul complex, nutrițional-afectiv, pe care-l ocupă hrana în viața de zi cu zi a fiecăruia, cei de la Lifebox mută lumina reflectoarelor pe noi, toți oamenii care am intrat în acest dans al alegerilor alimentare înțelepte. Ce iubim, ce ne ambiționează, ce ne ajută să ne regăsim și care e drumul pe care vrem să-l urmăm în viață? Conceptul de LIFEing definește cel mai bun mod de a atinge echilibrul cu satisfacție, dar fără compromis. În acest fel, Lifebox depășește granițele pledoariei pentru un stil de viață sănătos și ne îndeamnă să lăsăm pulsul unei vieți trăite cu bucurie să ne dea ritm, să ne ajute să ne redescoperim pasiunile care ne inspiră.

Din punctul meu de vedere, LIFEing nu e nimic altceva decât viața noastră de zi cu zi și datoria pe care o avem față de propriile persoane de a face tot ceea ce ne stă în putință pentru a fi mulțumiți cu ceea ce am reușit să realizăm atunci când punem capul pe pernă. Câteodată pot fi pași mari în aventura atingerii scopurilor pe care ni le propunem, câteodată e doar liniștea că am mai supraviețuit o zi într-un calvar de sentimente pe care nu le înțelegem. LIFEing înseamnă bucurii, zâmbete, prieteni, dragoste, ajutor, determinare, răsplată, la fel cum înseamnă efort, lacrimi, încercări, muncă, respingeri, neînțelegere. În mijlocul unui carusel continuu, trebuie să ne găsim ancora, să vedem clar motivul care ne ține în picioare și ne face să strângem din dinți. Și să știm că avem pe cine să ne bazăm în drumul nostru: familie, prieteni sau pur și simplu o porție de mâncare care să ne dea energia de care avem nevoie.

Ce înseamnă LIFEing pentru echipa Cluj Life? Ei bine, mi-am luat colegele la rând și le-am adresat întrebarea în așteptarea unor răspunsuri complet diferite, cunoscându-le deja de ceva vreme.

LIFEing este prea bogat în înțelesuri pentru a putea fi descris în simple cuvinte. Pentru mine, înseamnă cheful de a te ridica din pat cu entuziasm, dorința de a fi mereu mai bună în tot ceea ce fac și zâmbetul larg pe care mă încăpățânez mereu să îl transmit și altora. Asociez LIFEing cu echilibrul între o viață activă și momentele pe care le rezerv doar pentru mine, când o carte bună este tot ce am nevoie pentru a fi fericită, mi-a spus Corina, cea mai pozitivă persoană din echipa noastră.

Diana, mereu curioasă și dornică să afle, să știe, să nu piardă nimic din momentul în care se află, mi-a spus următoarele:

LIFEing vorbește despre a fi întru totul prezent în ceea ce se întâmplă în jurul tău. Sunt momentele acelea în care uiți cu totul de telefonul mobil și în care pierzi noțiunea timpului, ca mai apoi să îți amintești de ele cu un zâmbet naiv pe față. L-aș asocia cu râsetele sincere, cu curajul de a înfrunta necunoscutul și cu recunoștința – în alte cuvinte, cu autenticitatea pe care fiecare dintre noi o oferim verbului ”a trăi”.

A venit și rândul Alexandrei, cea mai nouă persoană din echipa ClujLife.

Pentru mine, LIFEing îmbină stilul de viață sănătos cu bucuria de a trăi intens fiecare clipă și ne îndeamnă să dăm viață ideilor și idealurilor noastre, invitându-ne la visare. LIFEing mai înseamnă și infinitate, eternitatea ființei umane. Este un tot unitar care sugerează nu doar abordarea unui stil de viață sănătos ce își va pune amprenta asupra existenței noastre, ci și felul în care ne gestionăm emoțiile și empatizăm cu cei din jurul nostru. LIFEing este despre noi, despre oameni, despre tot ce ne înconjoară și despre cum știm să ne bucurăm de viață, indiferent de situație. Enjoy LIFEing.

LIFEing is natural choice. Pentru tine ce înseamnă LIFEing? Așteptăm răspunsul tău pe contul nostru de Instagram, unde ți-am pregătit un concurs. Check it out. 

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!