De unde poți comanda la domiciliu ingrediente proaspete #SusțineAfacerileLocale

Home $ Articole $ De unde poți comanda la domiciliu ingrediente proaspete #SusțineAfacerileLocale

by | Mar 24, 2020 | Articole, Made in Cluj

Nimic nu este mai important acum decât siguranța noastră și a celor din jurul nostru. Perioada aceasta îndelungată de stat în casă îți poate trezi inspirația și curiozitatea în bucătărie, de aceea ai nevoie de cele mai bune ingrediente, proaspete, livrate acasă, in timp util. Am pregătit pentru tine o listă cu locuri de unde poți comanda la domiciliu alimente de bază necesare oricărei mese sănătoase. De la legume și fructe la lactate sau dulciuri, mai jos vei găsi aproape tot ce ai nevoie în materie de bucătărie și gătit.

Pachetul Verde
Cei de la Pachetul Verde livrează săptămânal verdețuri proaspete precum spanac, ceapă, usturoi verde, rucola, spanac și salată verde, dar și zacuscă, bulion, miere polifloră și ulei de lavandă. Pachetul este flexibil, și poți adăuga și alte produse din oferta săptămânală. Livrarea se face în cursul zilei de joi, iar comanda se face prin mesaj privat.

Piața Grande
Cei de la Pizza Grande au lansat recent un nou serviciu de livrare la domiciliu a alimentelor, numit Piața Grande. De aici îți poți face rost de lactate, ouă, făină, carne, dulciuri și băuturi. Ai la dispoziție un catalog mare de unde să alegi produsele de care ai nevoie, plata se realizează cu cardul, iar livrarea este făcută în siguranță la ușa casei tale. Pentru toate detaliile necesare, intră pe site-ul oficial Pizza Grande.

Aromatic Farms
Tot în materie de verdețuri, Aromatic Farms livrează la domiciliu în continuare. Baby spanac, rucola, mentă, valeriană, rozmarin sau salvie – tot ce trebuie să faci este să alegi ceea ce ai nevoie și să dai comandă. Zilele de livrare sunt marți și joi, iar comenzile se iau lunea și miercurea până în ora 15:00.

Fresh Fries
Ai nevoie urgentă de fructe și legume? Fresh Fries nu te lasă la greu! Tot ce trebuie să faci este să îți faci lista de cumpărături din oferta săptămânală și să plasezi comanda (datele de contact le poți găsi aici). O parte dintre produse vor fi direct feliate și vidate, numai bune pentru păstrat la congelator! Livrarea se face în 24h, iar comenzile de peste 100 de lei beneficiază de transport gratuit.

Desaga cu legume
Tot în materie de produse bio, cei de la Desaga cu legume sunt aici pentru tine. Poți găsi la ei ceapă verde, spanac, fasole albă sau tărcată, precum și cartofi, morcovi, ceapă, pătrunjel și țelină. Îi puteți găsi online pentru mai multe detalii, iar comenzile se fac prin intermediul platformei Nod Verde.

Colina Farms
O altă alternativă bună pentru mese fresh în perioada asta este Colina Farms. Aceștia livrează cutii cu o anumită combinație de legume, pe baza unui abonament săptămânal sau bilunar. Oferta lor include un Green Box obișnuit, pentru 1-2 persoane, cu cel puțin 7 legume proaspete, sau Green Box maxi, pentru 2-3 persoane, iar pentru ambele livrarea este gratuită. Mai multe detalii despre comandă și plată găsiți pe site-ul official Colina Farms.

Bunătăți uscate
Proaspăt, proaspăt, dar ce-ai zice dacă ai păstra în cămară și ceva pentru mai târziu? După cum o spune și numele, cei de la Bunătăți uscate oferă amestecuri de legume sau fructe uscate, precum și ceaiuri din plante, toate ambalate corespunzător în borcane sau pungi speciale, numai bune de pus deoparte pentru când este nevoie. Comanda la domiciliu va ajunge prin curierat în termen de minimum 48 de ore.

Comlact
În materie de produse lactate tradiționale, Comlact este soluția de care ai nevoie! De la ei poți alege dintr-o varietate de iaurturi de vacă, bivoliță sau capră, precum și smântână, telemea sau cașcaval, numai bune pentru o gustare deeeeeeelicioasă! Comenzile se fac direct pe site și vor ajunge la tine în cel mai scurt timp.

Carmangeria Moldovan
În această perioadă neobișnuită, cei de la carmangeria Moldovan au lansat serviciul de livrare la domiciliu pentru a ajunge mai ușor acolo unde este nevoie. În plus, ei au realizat un parteneriat cu cei de la BeardBrothers Cluj pentru a livra gratuit produse vârstnicilor sau celor cu probleme medicale/izolați la domiciliu.Pentru mai multe detalii despre acest proiect, precum și pentru a comanda produsele din carne dorite, vizitați pagina de Facebook Moldovan sau site-ul oficial al carmangeriei.

Da Pino
Cei de la Da Pino au lansat serviciul de delivery pentru a aduce produsele de băcănie direct acasă la tine. În plus, poți găsi la ei și zacuscă sau pateuri. Toată marfa provine din surse locale, pentru a sprijini afacerile mici, care sunt afectate în această perioadă.

Cucina Turea
Cei de la Cucina Turea livrează în continuare produse alimentare proaspete, după ce sunt în prealabil comandate pe web și plătite. În mod sigur vei găsi aici toate acele ingrediente proaspete de care ai nevoie pentru o pizza de vis sau pentru o porție cinstită de paste.

Mr. Cake Cluj-Napoca
Am mâncat copios, ne-am săturat, dar știi și tu bine că mereu e loc în plus pentru desert! Dacă îți e poftă de ceva duuuuuuulce și bun, îți dau un pont: Mr. Cake Cluj-Napoca. Iată un exemplu de delicatesă, în cazul în care încă mai ești pe gânduri: lemon & blueberries cake. Mmmmm, nu știu de tine, dar mie mi s-a făcut gura apă! Dacă vrei să vezi și cum arată produsele, nu strică să arunci un ochi pe pagina de Facebook a lui Mr. Cake. Poți comanda prin aplicațiile de food delivery și poți avea parte în unele situații de livrare gratuită!

Iris Délice
Tot în materie de patiserie, cei de la Iris Délice promit să-ți aducă în casă bunătăți alese, care să-ți aline zilele luuuuungi de stat în casă: brioșe cu scorțișoară, pain au chocolat, quiche cu brânzeturi, torturi și pâine cu maia din grâu dur. Comanda minimă este de 90 de lei, cu transport inclus, iar livrările se fac în zilele de marți și vineri. Poți comanda diferite tipuri de Happy Box prin intermediul acestui formular, unde vei primi toate detaliile necesare.

Narcoffee Roasters, Yume Coffee și Hot Pipes
Zilele de stat în casă pot să-ți creeze o stare de letargie, iar o cafea bună e fix ce trebuie. Vestea bună e că Narcoffee Roasters livrează la domiciliu, livrarea fiind gratuită indiferent dacă stai in Cluj-Napoca, Florești sau Baciu. Cei de la Yume Coffee și Hot Pipes fac de asemenea livrări până în pragul casei tale. Tot ce trebuie să faci este să-ți alegi sortimentul preferat și să comanzi, iar mai apoi te poți bucura de cea mai bună cafea prăjită, oricând, la tine acasă.

Nod Verde
Dacă încă ești în căutarea unor alte tipuri de alimente pe care nu le-am menționat mai sus, recomandarea mea este să încerci serviciul Nod Verde. Oferta reunește producători autohtoni, gata să răspundă cerințelor cu produse precum: preparate din carne, produse de panificație și apicole, plante medicinale și aromatice, uleiuri presate la rece sau băuturi artizanale. Pentru oferta completă și mai multe detalii legate de livrare, vizitați site-ul oficial Nod Verde și susține inițiativa #madeincluj.

Cunoști și alte exemple care livrează produse și ingrediente proaspete? Dă-ne un mesaj și vom face update articolului. Stay safe!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!