Cum să îți modelezi corpul pentru sezonul cald

Home $ Diverse $ Cum să îți modelezi corpul pentru sezonul cald

by | Mar 17, 2023 | Diverse

Vara este la doar câteva luni distanță iar momentul în care va fi nevoie să ne expunem corpul la plajă este tot mai aproape. Mai mult decât atât, sezonul vacanțelor exotice a început deja, iar dacă nu ai fost disciplinată în sezonul rece, acest lucru se vede în câteva kilograme în plus.

Însă nu este târziu să reintri în formă și să îți modelezi trupul până la întâlnirea cu soarele. Iată câteva metode care funcționează.

1. Bea minimum 40 ml de apă / kg corp / zi. Apa te ajută să slăbești. Calculează-ți aportul de apă necesar zilnic astfel: pentru o greutate de 60 kg, necesarul de apă este de 60×40=2400 ml pe zi. Apa este necesară în procesul de slăbire pentru că elimină toate toxinele din corp și facilitează, astfel, pierderea de kilograme.

2. Aderă la o rutină de alimentație sănătoasă, cu 3 mese și 2 gustări pe zi, la ore fixe. Încearcă să consumi cât mai multe fibre, legume, carne slabă și înlocuiește dulciurile cu fructe. Dacă vei păstra orele de masă, vei vedea cum vei slăbi mâncând ceea ce îți place. Nu ai nevoie de diete care te înfometează. Din contră, acestea au, majoritatea, efectul yo-yo. Dacă mănânci echilibrat vei avea nu doar un corp de invidiat, ci și o sănătate de fier.

3. Fă cât mai mult sport! Exercițiile cardio te ajută să arzi caloriile de peste zi, iar cele de forță îți tonifiază musculatura și te scapă de celulită și de efectul de coajă de portocală. Optează pentru jogging dimineața. Acesta este un obicei foarte sănătos și eficient pentru a te menține în formă. Alege o pereche de pantofi speciali pentru alergare de aici ca să te simți confortabil și pentru ca picioarele tale să nu resimtă efortul foarte tare. Aceștia sunt astfel construiți încât să îți protejeze încheieturile de șocul creat la contactul cu solul. Este indicat să alergi pe o pistă de alergare, într-un parc.

4. Meditează! Yoga, exercițiile de respirație sau cele de meditație te ajută să-ți eliberezi organismul de stres și să intri într-o stare de bine. Acest lucru te ajută și să îți atingi obiectivul de greutate mai ușor. O persoană care se află într-o stare de echilibru emoțional va trece mult mai ușor peste orice efort și își va depăși obiectivele. Alege echipamentul potrivit din oferta Fashion Days – tricouri și hanorace din bumbac, pantaloni lejeri de sport sau leggings din materiale care lasă pielea să respire. Felul în care te simți atunci când faci exercițiile depinde foarte mult și de cât de confortabilă ești în hainele pe care le porți.

Dacă vei puncta toate aceste etape, vei reuși să intri în formă și să te simți bine în pielea ta, în noul sezon.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!