(Probabil) Cele mai scumpe experiențe și activități pe care le poți face în Cluj

Home $ Articole $ (Probabil) Cele mai scumpe experiențe și activități pe care le poți face în Cluj

by | Mar 6, 2024 | Articole

Clujul nu lasă de dorit nici atunci când vine vorba despre experiențe și activități premium de care poți să ai parte atât în interiorul orașului, cât și în proximitatea lui. Orașul găzduiește o serie de opțiuni extravagante, de la festivaluri grandioase și restaurante de top, la spa-uri rafinate și hoteluri de lux. Noi am cercetat piața și ne-am propus ca de această dată să explorăm, împreună cu tine, cele mai scumpe și exclusiviste experiențe pe care le poți savura în Cluj, fie că îți dorești să te răsfeți la festivalurile mari sau să te delectezi cu preparate culinare fine în restaurante de prestigiu.

Hai să descoperi care sunt evenimentele și locurile din Cluj în care exclusivitatea întâlnește rafinamentul într-un mod cu totul unic.

Festivaluri

Pentru al doilea an consecutiv, în 2023, Untold Themed Hotel a prins contur la hotelul tematic Radisson Blu. Între 3 și 6 august 2023, fanii care s-au cazat aici s-au bucurat atât de show-urile și magia din festival, cât și de evenimentele private și surprizele pregătite în hotelul de 5 stele. Cei care au optat pentru o cazare la înălțime au avut o panoramă cu adevărat spectaculoasă, pentru că au putut vedea direct din camera de hotel scena principală, scenele secundare, activările și paradele din festival. În 2022, cel mai scump pachet de cazare la Untold Themed Hotel (Radisson Blu) a ajuns la 10.000 EUR. Nu știm deocamdată în ce constă oferta Untold Themed Hotel pentru anul 2024, însă știm că un abonament VIP la Untold Festival în 2024 (8 – 11 august 2024) costă 1740 RON.


Și experiența festivalului Electric Castle poate deveni, pentru tine, una de lux dacă optezi pentru un abonament Black Ticket. Abonamentele Black Ticket pentru 2024 ajung la costul de 3699 EUR. Cu un astfel de abonament, experiența ta la Electric Castle va include: cazare la un hotel de 5*, tururi în culise, suplimente de mâncare și băutură, acces la Premium Lounge, acces gratuit la toate experiențele din cadrul festivalului, transfer privat, loc de parcare VIP, dedicated angel, badge-ul echipei EC “Black Ticket”, meet & greet cu echipa EC. Poți afla tot ce ar trebui să știi despre experiența VIP la Electric Castle de aici.

Restaurante de lux

Hikari te întâmpină cu un design sofisticat inspirat din natură, un amestec de culori profunde și o notă de roșu neon modern, o vibrație din trecut așezată undeva în viitor. Toată această oscilație, între trecut și viitor, e surprinsă și în meniul Hikari, care tentează cu preparate moderne și elegante bazate pe o tehnică tradițională, concentrată pe elementele esențiale ale bucătăriei japoneze. Cel mai scump preparat din #Cluj (identificat, până acum, de noi) face parte din meniul lor și este vorba despre Wagyu Prime Beef Steak Platter, la prețul de 1100 RON.


Restaurantul Amagusto, amplasat în incinta Platinia Shopping Center (Calea Mănăștur 2–6), se remarcă prin specificul său italian. Al doilea cel mai scump preparat din #Cluj identificat de noi în căutările noastre se găsește în meniul lor; este vorba despre vită maturată Black Angus Antricot / T-Bone / Tomahawk, al cărui cost este de 400 RON.

Spa & Wellness

În interiorul orașului ai două opțiuni înspre care te poți orienta: Ramada by Wyndham Cluj și Salute Per Aqua (DoubleTree by Hilton Cluj – City Plaza). La Ramada by Wyndham Cluj, costul unui pachet cu intrare / zi de tip Relax* este de 140 RON. Acces lunar nelimitat costă 1900 RON. În schimb, la Salute Per Aqua (DoubleTree by Hilton Cluj – City Plaza), costul abonamentului lunar Total Escape Full 1 este 550 RON și include: acces nelimitat la piscină, saună și fitness pe tot parcursul lunii respective.


Și în proximitatea orașului alte două opțiuni pe care le-am testat și le recomandăm cu drag de fiecare dată: este vorba despre La Mesteceni și SunGarden Golf & Spa Resort. La Mesteceni prețul unui abonament la SPA care-ți permite acces la toate funcțiunile SPA din cadrul Pensiunii La Mesteceni timp de 5 ore costă 238 RON / zi. Prețul include DrinkPass și Geantă SPA (halat + prosop). La SunGarden Golf & Spa Resort, costul unui abonament la SPA / zi include: Premium Day Aqua Experience, Amedeea Paradise, Garden Spa, Aufguss Ritual, smoothie și halat Inclus. În timpul săptămânii, costul pentru adulți este de 190 RON, iar pentru copiii cu vârste cuprinse între 3 și 13 ani accesul se poate face doar în zilele de marți și este de 50 RON. În weekend, costul pentru adulți este de 250 RON.

Hoteluri

În materie de hoteluri ai două opțiuni interesante: Hotel Platinia și Radisson Blu. La Hotel Platinia, costul mediu al apartamentului prezidențial începe de la 4,500 RON / noapte. Cu o suprafață de 150 metri pătrați, Presidential Suite beneficiază de dotări luxury, cu accent pe confortul oferit de dormitor, precum și o zonă de living spațioasă cu birou de lucru accesorizat complet. Terasa panoramică oferă o vedere unică asupra orașului.


La Radisson Blu costul suitei prezidențiale începe de la 4,500 RON / noapte. Cu o suprafață de 79 metri pătrați, această suită spațioasă are living, un dormitor separat și o baie cu duș tip walk-in și articole de toaletă gratuite. De asemenea, această suită oferă aer condiționat, TV cu ecran plat și servicii de streaming, minibar, aparat de ceai/cafea, zonă de luat masa și vedere la grădină. Suita oferă vedere la Parcul Central.

Activități de aventură

Dacă unul dintre visurile tale e să zbori cu balonul, la Wonderland Resort ți-l poți îndeplini. Există tipuri diferite de zbor, cu prețuri variate.

Zbor captiv (Ancorat): Urcare și coborâre Ancorată · 5 min · zborul se organizează pentru un grup de minim 35 de persoane · preț 75 de lei / persoană · capacitate 4 + 1 pilot · Luni – Joi de la 20:30 la 22:30. Preț: 2.625 RON.

Balon – Zbor de agrement (3 persoane): Preț: 2.400 RON.

Balon – Zbor de agrement (4 persoane): Preț: 3.200 RON.

Zbor de eveniment: Preț: 3.200 RON.


Alte tipuri de experiențe inedite pentru care mai poți opta în oraș sau în proximitatea ta sunt: experiența de pilotaj privată, despre care te invităm să afli mai multe aici (al cărui preț este de 950 RON) și, respectiv, un tur al Munților Apuseni cu motocicleta pornind din Cluj-Napoca timp de o zi, despre care te invităm să afli mai multe aici (prețul său este de 1.350 RON).

Dacă mai ai cunoștință și de alte tipuri de experiențe și activități scumpe pe care le poți face în Cluj, împărtășește-ne într-un mesaj pe Facebook sau Instagram. Ne vom asigura să actualizăm articolul cât de repede.

Care este experiența sau activitatea pricey din #Cluj pe care ți-ai dori s-o încerci?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!