Nativ

by | Sep 14, 2020 | Experiences Map

[dsm_typing_effect typing_effect=”Experiențe pur românești” typing_loop=”off” typing_speed=”120ms” typing_backspeed=”60ms” typing_cursor_color=”#0078c8″ _builder_version=”4.5.1″ header_font=”Montserrat|300|||||||”][/dsm_typing_effect]

Nativ

🚕 Georges Clemenceau 3

Facebook / Instagram

Nu știm câți dintre voi ați aflat această veste (noi o tot spunem de fiecare dată când avem ocazia, ca să ne asigurăm că ajunge la toată lumea): s-a deschis un nou steakhouse în Cluj, cu un meniu construit în jurul ideii de ”fripturi pur românești”. Inițiativa aparține proprietarilor Tortelli Pasta Bar, Lorand & Adina, care au gândit restaurantul NATIV în jurul a trei elemente: 100% românesc, atenția producătorului față de produs, simplitatea în farfurie. Ceea ce își doresc ei este să aducă în fața și farfuriile noastre mai mult decât un alt loc unde ieșim la masă. Vor să devină o experiență, pentru că fiecare ingredient folosit în bucătăria lor este o experiență în sine și are o poveste de spus. O poveste care a fost scrisă prin dăruirea față de munca sa a micului producător local sau al fermierilor.

De fiecare dată când alegeți să le treceți pragul, cu siguranță faceți un producător local mai fericit și traiul lui puțin mai bun. Fripturile lor provin de la vite crescute și îngrijite cu atenție în fermele de la noi din țară (inclusiv de la ferma familiei lor), pâinea artizanală cu maia e făcută de Flavia de la brutăria Gook, aici în Cluj, sarea a bătut cale lungă până la noi tocmai de la salina Praid, brânzeturile vin de la Ferma Tușa și tot așa, toate de la oameni care îngrijesc cu atenție pământul și animalele și făuresc produse cu suflet. Nici cu băuturile nu s-au lăsat mai prejos și totul este, de asemenea, local. De la vinul Cramei Jelna, până la pălinca de prune, vișinată, lichior de coacăze, vinars, lichior de nuci verzi, bere artizanală Clusa și siropul natural făcut local de Bunicu’ Nelu din Bihor. Restaurant NATIV onorează tot ce e natural, românesc, făcut cu grijă, din drag pentru meșteșug și respect pentru natură și le aduce împreună cum știu oamenii din echipă mai bine, ca voi să vă ridicați de la masă mulțumiți și fericiți!

Restaurantul funcționează în două intervale orare: 12:00-15:00 și 18:00-22:00. Free tip: T-bone și antricot maturat 28 de zile.

E simplu să te bucuri de cele mai faine experiențe atunci când distanța nu mai contează.
Descarcă FREE NOW, vizitează locațiile recomandate de noi și du vorba mai departe #petestate.

Tags:

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This