Trenduri și sfaturi cool pentru nunțile din 2018

Home $ Articole $ Trenduri și sfaturi cool pentru nunțile din 2018

by | Jan 5, 2018 | Articole

Încă de când a bătut miezul nopții și am trecut în noul an, Internetul a luat-o razna și, dacă ești fericita / nefericitul care se căsătorește în 2018, probabil ai observat și tu valul de articole cu trenduri în materie de rochii și costume, decorațiuni, culori, băuturi, efectiv tot ce ți-ar putea trece prin minte. Și chiar ai nevoie de o oarecare îndrumare când planifici un eveniment de genul, mai ales că fiecare domnișoară are așteptări peste posibilitățile de imaginație ale minții umane. De curând a început și pe noi să ne intereseze subiectul, chiar dacă nu se căsătorește nimeni din echipă, doar vrem să fim la curent cu tot ce mișcă în Cluj. Așa că propunem câteva chestii cool pe care trebuie să le faci la nunta ta în 2018. Cele mai #cool!

Wedding360 – filmări în format 360º 3D
Suntem în era tehnologiei surprinzătoare, nu știu cât vă mai așteptați să fie la modă pozele și filmările anoste, care deja au aproximativ 100 de ani de existență. Cel mai bine e să vă oferiți șansa de a retrăi momentele de la nunta voastră oricând, iar cei de la Wedding360 vă pot ajuta să faceți asta. Ei sunt primii din România care filmează nunți și evenimente în format 360º 3D Ultra High Definition 8K, fiind capabili să reconstruiască întru-totul experiența din punct de vedere vizual și auditiv. Să nu mai spunem de faptul că evenimentul poate fi transmis live, iar cei care nu au reușit să participe prin prezența lor fizică, vă pot fi alături urmărind nunta cu ajutorul unor ochelari sau căști VR. Noi am scris mai multe despre ei aici, take a look.

O nouă experiență culinară
Tot mai multe cupluri încep să pună un accent deosebit pe mâncare. O să spuneți că de când e lumea focusul a fost pe ce mâncăm la nuntă, însă acum mirii își doresc ceva unic, o experiență culinară complet diferită, prezentată într-o manieră inedită pentru invitați. Vorbim aici de stații interactive de aperitive, unde puteți găsi un bar raw-vegan sau puteți să vă creați propriul sushi, deserturi creative, cum ar fi acadelele sau sandwich-urile de înghețată, poate chiar un perete de donuts, un prosecco van sau un coffee stand. Să nu mai zicem de food truck-uri, care au fost la fel de repede acceptate și iubite la nunți, mai ceva ca la un festival de street-food.

Micro-nunți
Dacă până acum sălile de nuntă alese trebuiau să fie imense, impunătoare, grandioase, indiferent de numărul de invitați, ei bine, anul acesta lucrurile s-au schimbat puțin, iar aceasta s-ar putea să fie o veste excelentă pentru cei care sunt extrem de atenți cu distribuirea bugetului alocat marelui eveniment. ”Experții în nunți” prezic că petrecerile vor deveni tot mai mici, mai restrânse, chiar și numărul domnișoarelor și cavalerilor de onoare va fi redus. În afară deja sunt numite ”microweddings” și puteți opta pentru o sală mai mică sau pentru o ceremonie în natură, la care să participe doar familia și cei mai apropiați prieteni. Oh well, sper ca trendul acesta să ajungă și la noi cât mai repede și să nu mai plece niciodată.

Dream. ✨ #kenzaaleks

A post shared by Kenza Zouiten Subosic (@kenzas) on

Noi modalități de a distra invitații
Ați crede că fiecare își dorește o notă de originalitate la nunta sa și nu numai să copieze ce au văzut deja la 10 prieteni care s-au căsătorit înaintea lor. Ați crede. În realitate, evenimentele de genul au avut tendința de a se copia fidel în ultimii ani, cu ușoare îmbunătățiri pe alocuri, abia sesizabile. Ce-i drept, nu-i simplu să fii creativ când vine vorba de așa ceva. În 2018 pare-se că se vor schimba unele lucruri, mirii incorporând idei diverse privind mâncarea, muzica, dar și acele celebre photo-booth-uri, care nu pleacă nicăieri încă. Ce-i drept, open booth-urile vor fi mai prezente, iar în ceea ce privește măștile, mesajele, pălăriile și tot ce mai puteți pune la dispoziție pentru poze, sunteți sfătuiți să renunțați la tot ce ați văzut până acum și să veniți cu ceva never-seen-before. Yeah, good luck with that.

Rochii de mireasă de inspirație vintage
O fi planificarea unei nunți o mare bătaie de cap, dar nimic nu se compară cu dificultatea de a te hotărî în privința rochiei pe care vrei să o porți. Pe lângă preferințele personale, nu se poate să nu iei în calcul tendințele actuale, însă anul acesta ai mare noroc, pentru că vintage-inspired dresses are back! Și oricât de pretențioasă ar fi orice domnișoară când vine vorba de acest aspect, stilul vintage e timeless, se potrivește și reprezintă pe oricine, n-ai cum să nu te regăsești măcar în unul din elementele sale. Funde oversized, accesorii deloc tradiționale, mâneci sau umeri bufanți, cape, flori 3D, mănuși delicate, contraste puternice, chiar și pantalonii vor fi la modă în 2018! Suntem siguri că deja atenția ti-a fost captată de ceva. Te sfătuim să faci o vizită Târgului de nunți WeddFEST în perioada 16 – 18 februarie, te poți plimba în voie și proba câte rochii poftești până îți găsești ”aleasa”. De asemenea, vă așteaptă furnizori din toate ariile de interes pentru a vă pune la cale ziua cea mare, noi am povestit nu demult cu Ioana Groza despre acest târg, aflați aici mai multe.

Și… also good to know, să știți că e deja un trend în străinătate să vă combinați numele de familie, în caz că nu vă puneți de acord în privința acestui aspect. Și nu cu liniuță, ci efectiv să realizați un mix între Pop și… Sabău, de exemplu. Și să vă numiți Popău. I`m laughing really hard like now. Dar e doar un exemplu, poate găsiți voi ceva care sună mai bine.

Voi ați început planificarea nunții sau v-ați împotmolit de un mic detaliu? Cheer up, găsiți soluția la WeddFEST.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!