7 idei care să te inspire săptămâna aceasta în Cluj

Home $ Articole $ 7 idei care să te inspire săptămâna aceasta în Cluj

by | Feb 12, 2018 | Articole

A aflat toată lumea deja că săptămâna asta e Valentine`s Day? Bun, acum putem să ne continuăm viețile liniștiți și să vedem ce mai putem face în Cluj săptămâna asta, că nu e ca și cum urmează să fim loviți de un asteroid. Life goes one. With or without love, right?

Luni – testează un local nou, share some thoughts. Multă lume mă întreabă în momentul în care le spun unde lucrez – ”Tu ești fata aia care merge prin localuri și scrie despre ele?”. Guilty, eu sunt. E unul dintre multele lucruri pe care le iubesc la jobul meu și îmi place la nebunie să trec pragul unor locuri noi, să descopăr ceva delicios de mâncare, să le povestesc prietenilor că ”s-a deschis acum în Centru o cafenea…”. Ce-mi place și mai mult e să-mi spună lumea că chiar a mers undeva la recomandarea mea sau ”pentru că am citit într-un articol de pe ClujLife”. Așa că, aici aveți ultima noastră listă cu localuri recent deschise în Cluj, choose one and let me know if you liked it.

Marți – ai de ales între două concerte. Nu de alta, dar sunt aproape la aceeași oră și chiar nu ai cum să le bifezi pe ambele. Primul, cel al trupei Pheonix, are loc la Casa de Cultură a Studenților începând cu ora 19.00 și reprezintă un proiect inedit: o sinteză între ciclul Anotimpurilor prezente pe albumul „Cei ce ne-au dat nume” și Rapsodia 1, emblematică pentru George Enescu. Fiecare bilet achiziționat este însoțit de un CD Phoenix cadou. Al doilea îi are în centru pe cei de la Direcția 5 și pe Alina, aflați în turneul național de lansare a albumul ”Happy Day”. Concertul va avea loc la HUGO The Office. Artist fee: 90 lei. Care să fie?

Miercuri – ziua cea mare. Am adunat toate propunerile noastre pentru Valentine`s Day în articolul de aici, avem și câteva idei de cadouri (coming today), ar trebui să fie totul bine. Am mai avea doar o mențiune: Calling Memphis live la Charlie Upstairs. Nu aveți cum să dați greș cu o locație ca aceasta, cocktail-urile speciale și muzică live. Pur și simplu nu aveți cum.

Joi – cu și despre mâncare. A devenit un fel de regulă nescrisă ca o dată pe săptămână să vă îndemnăm să comandați ceva de mâncare, ups. Iar după ziua de miercuri nu cred că veți vrea să veniți acasă și să mai și gătiți, având în vedere că o să adormiți târziu cu o seară înainte, o să căscați toată ziua la job, numai de cartofi la cuptor nu o să mai aveți chef. Știu eu cum e cu zilele astea de sărbătoare – sunt consumatoare de energie. Vă propunem ceva ușor și sățios, în caz că cina de V-Day nu s-a ridicat la măsura așteptărilor: o piadină. Iar dacă aveți poftă de altceva, încercați meniul de la POKKA. Și nu uitați de sosuri, căci doar v-am povestit aici cum stă treaba cu ele și merită încercate. Pe cuvânt de degustător.

Vineri – suntem puși pe… evenimente mari! Dimineața începe la Cluj Hub, cu CreativeMornings, Lala Panait și tema de luna aceasta – curiosity. Curioși despre ce e vorba? Book your ticket here, free entry. Următoarea oprire o facem la Edge Design Talks, unde noi ne vom petrece și restul weekendului, pentru că se anunță o ediție foarte interesantă. În caz că nu ați aflat încă, pe lângă conferința din data de 17, au mai pregătit și workshopuri livrate de speakerii invitați, concert și o mini-conferință cu designeri locali. Mai multe detalii legate de conferință, speakeri, program și bilete găsiți aici. Și sperăm că va mai rămâne energie suficientă pentru o noapte plină în Club Midi, căci nu în fiecare weekend ai ocazia să zâmbești pe muzica Sonjei Moonear.

În weekend – planificăm viitorul! În oraș au loc două mai târguri – WeddFEST și Târgul de Turism Touristica, așa că sâmbătă și duminică avem treabă. Dacă se apropie momentul în care profilul de Facebook va deveni unul comun, atunci cu siguranță mai aveți câteva aspecte de pus la punct. Iar la WeddFEST vă puteți scuti de multe dureri de cap, pentru că veți găsi peste 100 de furnizori dornici să vină în întâmpinarea nevoilor voastre. Ne-a povestit mai multe Ioana Groza despre eveniment, recitiți aici.

Târgul de Turism poate fi vizitat de vineri până duminică între orele 10:00 – 22:00, iar accesul este gratuit. Veți fi întâmpinaţi de profesionişti ai domeniului pentru a vă alege destinaţia pentru vacanţă, vă așteaptă tombole, reduceri considerabile dacă rezervați pe loc şi alte surprize. La fiecare ediție sunt prezentate oferte de vacanță în România cât şi în străinătate, eu zic că merită să treceți pe acolo. Și dacă reușiți să puneți mâna pe o vacanță super tare, ocazia merită sărbătorită. Flava D în Club Midi sau Mahony / M.A.T la Charlie Upstairs? U name it.

Dacă sunteți genul de om care se concentrează mai mult pe timpul prezent și mai puțin pe viitor, vă sfătuim să vă bucurați de pârtii cât mai sunt deschise. And don`t forget to have fun.

Să aveți o săptămână plină de iubire!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!