8 evenimente de neratat în august la Cluj

Home $ Articole $ 8 evenimente de neratat în august la Cluj

by | Jul 31, 2019 | Articole, Recomandări

Chiar dacă am luat o scurtă pauză de la a vă oferi recomandările săptămânale, să nu credeți că vă lăsăm să vă plictisiți. Începe o nouă lună, așa că e cazul să punem activitățile și planurile la cale. Hai să vedem ce ne rezervă august:

UNTOLD | 1-5 august
Începem luna cu magia Untold, iar la ediția aniversară a festivalului ne așteaptă 4 zile de distracție fără oprire. Parcul Central ne va găzdui încă o dată, oferindu-ne cadrul în care să petrecem, iar pe scena din Cluj Arena vor urca artiști precum Robbie Williams, David Guetta sau Busta Rhymes. Nu va lipsi nici Armin Van Buuren, care are o surpriză pentru fanii săi de la Untold, aducând un show creat special pentru acest festival, sub numele “ARMIN UNTOLD”. Așteptăm să aflăm timp de câte ore veți reuși să dansați pe piesele sale. Pe lângă aceștia, pe cele 9 scene ale festivalului, peste 200 de artiști se vor asigura că muzica vrăjește participanții. Ești pregătit? Dacă ai rămas fără bilet, e ultima ta șansă să îl achiziționezi, așa că grăbește-te.

Méra World Music | 1-5 august
Dacă nu ajungi la Untold, nu uita că în aceeași perioadă te poți bucura de muzică la Méra World Music Festival. Evenimentul aflat la a patra ediție aduce muzicieni de succes de world music din toată lumea să cânte pe scena șurii din Mera, un sat ce se află la 13 kilometri de Cluj. Pe lângă concerte, vei avea parte de seri de dans, jam sessions și o mulțime de alte activități, precum proiecții de filme în aer liber, târguri gastronomice sau expoziții tematice. Dacă nu ți-ai luat biletul încă, o mai poți face, de aici.

Muzeul Iluziilor | 1-4 august
Ia-ți setea de cunoaștere și mergi la Muzeul Iluziilor, unde vei avea contact cu o mulțime de instalații optice ce îți vor păcăli mintea. Pentru a afla cum funcționează cele peste 100 de obiecte din muzeu, un povestitor îți va oferi detalii despre ele, alături de demonstrații. Muzeul Iluziilor va poposi la Cinema Dacia, iar programul de vizite va fi între orele 10:00 și 19:00, din oră în oră, cu începere la oră fixă. Vizitele se vor putea face pe bază de rezervare la [email protected] sau la numărul de telefon 0758.365.699, prețul unui bilet fiind de 16 lei.


Nu e nevoie să străbați țara pentru a te putea bucura de atmosfera de vacanță la mare, căci plaja e mai aproape decât crezi. Pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, în Grigorescu mai exact, unde timp de patru zile vom putea lenevi pe plajă, ne vom bălăci și nu vor lipsi jocurile, spectacolele, concursurile și muzica. Pregătește-ți costumul de baie și Vamos a la playa!

Smida Jazz Festival | 15-18 august
La jumătatea lunii ne adunăm în mijlocul Parcului Apuseni pentru a ne bucura de muzică jazz în natură la Smida Jazz Festival. Evenimentul aduce o gură de aer departe de zarva orașului, atât la propriu cât și la figurat, fiind contextul perfect pentru relaxare. Te vei putea delecta ascultând concertele a 9 grupuri muzicale avangardiste, atât naționale cât și internaționale și vei putea participa la o mulțime de activități. Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care merită să mergi la Smida Jazz Festival, iar dacă nu ai deja biletul cumpărat, îl poți lua de aici. Prețul unui abonament pentru toate cele 3 zile este de 229 de lei, iar tariful pentru camping este de 70 de lei, dar în cazul în care alegi să vii doar o zi la festival, prețul este de 80 de lei. Ne vedem la Smida?

Zilele Culturale Maghiare | 18-25 august
Vom putea descoperii cultura maghiară sub diverse forme, printr-o serie de evenimente la Zilele Culturale Maghiare, eveniment aflat la cea de-a zecea ediție. Programul evenimentului este unul dedicat tuturor vârstelor, având scopul de a aduce mai aproape comunitatea pentru a celebra diversitatea culturală din Cluj. Poți consulta programul concertelor din cadrul Zilelor culturii maghiare aici.

Rhythmic Gymnastics World Challenge Cup | 23-25 august
Vei avea ocazia de a asista la competiția World Challenge, unde gimnaste din întreaga lume își vor arăta măiestria. Acestea vor executa exerciții cu panglici, măciuci, mingi și cercuri, conturând pline de grație frumusețea acestui sport. Prețurile biletelor pentru adulți încep de la 120 de lei și le poți lua de aici.

CreativeMornings| 30 august
Ediția din august a CreativeMornings va avea loc la finalul lunii, când comunitatea creativă clujeană se va aduna dis de dimineață pentru a împărtăși idei. E o modalitate excelentă pentru a începe o zi de vară plin de energie, căci pe lângă faptul că prinzi aerul răcoros al dimineții, cafeaua și discuțiile îți vor trezi mintea mai bine decât orice. Încă nu știm care va fi tema acestei ediții, dar stați pe aproape, căci revenim cât de curând cu detalii.

Tu ce planuri ai pentru perioada următoare?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!