#savethesummer – playlist cu trupe de la festivalurile la care sperăm să ne întâlnim vara asta

Home $ Articole $ #savethesummer – playlist cu trupe de la festivalurile la care sperăm să ne întâlnim vara asta

by | Mar 20, 2020 | Articole

Situația actuală pune sub semnul întrebării vara anului 2020. Concediile și festivalurile sunt la un pas de a deveni doar un vis. Save the summer! Depinde doar de noi dacă acest vis se va transforma (sau nu) în realitate. Totuși, cu optimismul care ne caracterizează și care ne hrănește în aceste momente, sperăm ca vremurile bune să nu întârzie să apară, iar situația de la nivel global să revină cât de curând la normal.

Și cum tot #stămacasă în aceste zile, putem aduce vibe-ul de festival la noi în sufragerie. Prin urmare, noi am pregătit un playlist de festival, disponibil pe Spotify și YouTube și care să vă facă zilele de izolare mai ușor de suportat.

Electric Castle
Dacă că te afli în bucătărie, unde îți descoperi acum talentele culinare, muzica celor de la EC este ingredientul secret de care ai nevoie pentru o mâncare de nota 10. Pe băieții de la The Neighbourghood nu vrei să îi ratezi la Electric, mai ales dacă îți pare oricum rău că nu i-ai văzut la Summer Well, în 2016. Probabil că piesa preferată a multora dintre noi rămâne Sweater Weather, dar de la lansarea ei și până în prezent, tinerii cu vibe indie și versuri pe care mulți dintre noi le avem ca descriere la pozele de pe Instagram s-au făcut din ce în ce mai iubiți, devenind tot mai populari în întreaga lume.

Untold
Brusc, ți s-a făcut dor de mâncarea de la restaurantul tău preferat. Iei telefonul și comanzi fără să mai stai pe gânduri preparatele tale favorite. Ca să nu te plictisești până ajunge mâncarea la ușă, fă un mini workout pe bază de dans cu muzica de la Untold. Fetele de la Pussycat Dolls sunt responsabile de acest lucru și vă vor pregăti pentru distracția din vară. Cu siguranță piese precum Don’t Cha, When I Grow Up și I Don’t Need a Man îți vor stârni amintiri din trecut. Totuși, balada I Hate This Part îți va merge direct la suflet având în vedere contextul actual. #staysafe Cei de la The Script sunt așteptați și ei de mii de fani. În vară ne putem declara supereroi dacă ne mobilizăm și respectăm tot ce ni se recomandă, piesa Superheroes devenind imnul nostru. Până atunci, ne delectăm cu The Man Who Can’t be Moved… pentru că e responsabil și stă acasă.

Jazz in The Park
Ai început un curs online sau ai pus mâna pe o carte recomandată de noi, dar e prea liniște și îți poți auzi obsesiv gândurile. Poți rezolva această problemă cu o serie de melodii chill, care te vor introduce în atmosfera Parcului Central. La Jazz in the Park diversificăm registrul muzical și mergem spre The Mono Jacks, care există din 2008, având o pauză și revenind mai apoi în 2015, și bine-au făcut! Infinit, 1000 de da și Un sfert de secundă sunt piesele mele preferate de la ei, pe care de-abia aștept să le ascult live.

Summer Well
Întâlnirile face to face au fost anulate, însă tehnologia ne oferă posibilitatea să rămânem aproape de cei dragi și în aceste momente. Ieși cu prietenul/prietena la un date online, facilitat de nenumăratele aplicații de video call, și împărtășiți gândurile de stat în casă pe melodiile artiștilor care vor fi prezenți la Summer Well. Pentru prima dată în România, Tom Walker ne dă întâlnire la Summer Well și cred că o să fie un show grozav de emoționant, căci toate piesele lui așa sunt. Albumul cu care și-a făcut debutul pe piața muzicală, What a Time to Be Alive, a fost în topuri atât la noi, cât și în UK, pentru multă vreme, deci a ajuns la inimile fanilor destul de rapid. Și totuși… what a time to be alive.

Neversea
Soarele de afară ne poartă cu gândul la briza mării. Ieșim pe balcon și ne lăsăm îmbrățișați de primele raze calde de primăvară. Deschizi YouTube-ul sau Spotify-ul, iar în playlist vei găsi melodiile care se ascultă, de câțiva ani, la malul mării în Constanța. Iar valul de artiști de la această ediție deja ne copleșește. Sigur ai plâns pe Let Her Go de la The Passenger. Eu știu sigur că am făcut-o și stau în casă acum ca să pot să plâng la piesa asta și la vară, la Neversea. Până atunci, poți să îi asculți live din confortul propriei case, ca să vezi ce te așteaptă la vară.

Awake
Nu mai e un secret faptul că ne dorim ca această perioadă să se sfârșească în cel mai scurt timp posibil și să ne regăsim sănătoși și plini de viață. Melodia September Song de la JP Cooper sfidează limitele temporale și ne transpune fie în trecut, fie în viitor, departe de grijile care ne-au acaparat azi. Închide ochii și visează, fii responsabil, iar în august vei avea toate șansele să te bucuri live de sentimentul produs de această piesă, în brațele unei persoane speciale pentru tine.

Ca să putem să ne vedem în vară, la aceste festivaluri, aveți grijă de voi și de cei din jurul vostru, stați în casă pe cât de mult posibil și investiți timp în propria persoană. De muzică ne-am ocupat noi ca să îți lași playlist-ul pe shuffle în timp ce descoperi un nou hobby sau pentru a nu te plictisi.

#staysafe #savethesummer

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!