ClujLife challenge 2018

Home $ Articole $ ClujLife challenge 2018

by | Jan 4, 2018 | Articole

Știm, v-ați scris rezoluțiile deja, abonamentele la sală au fost reînnoite, în frigider e totul verde. Veți avea un an exemplar, aproape nici voi nu vă mai recunoașteți deja. Ah, și pentru că sigur v-ați notat la final de listă și să acceptați mai multe provocări, să vă aventurați spre necunoscut, să fiți mai deschiși către explorare, ne gândim că acceptați fericiți și challenge-ul #ClujLife pentru 2018.

Avem o listă cu 9 bulinuțe, că doar nu ne jucăm. Numai să nu renunțați, că n-ar fi prea #cool.

Ianuarie e o lună de reflecție, stăm și ne gândim la ce am făcut, facem planuri de viitor, doar vedeți și voi în ce atmosferă generală de amorțeală ne aflăm. Parcă numai am sta și iar am sta, așa că nu are niciun sens să vă invit la activități care ar presupune prea multă mișcare sau deranj. Eu zic să mergeți la o piesă de teatru, căci am observat o tendință a oamenilor de a amâna o vizită la Teatru Național. În perioada următoare se joacă Cerere în căsătorie, Zbor deasupra unui cuib de cuci, Cine spală oala de mămăligă, dar și altele. Aveți de unde alege.

Cunoscută drept luna îndrăgostiților, în februarie vă provocăm la o activitate în doi. Poate că v-ați panicat deja, amintindu-vă de articolul despre sporturi indoor pe care le puteți practica împreună cu partenera / partenerul, însă puteți respira acum. Nu suntem nici noi așa săriți de pe fix încât să vă trimitem să faceți sport când toată lumea se iubește. Vă propunem în schimb să încercați una din ideile scrise mai demult de noi aici, poate chiar vă mobilizați și le faceți pe toate într-o lună. Să fie un februarie al ambițioșilor, nu doar al îndrăgostiților.

Martie de anul acesta nu cred că va marca începutul primăverii, până și anotimpurile s-au dat peste cap. Și oricât m-aș ruga eu și dimineața și seara să nu ningă, presupun că iar vom avea zăpadă de Paște, but whatever, God! În mod normal, aceasta era perioada în care scoteam capul de la hibernare asemenea unor ghiocei și ieșeam în lume, dar… amânăm un pic. Totuși, mișcarea e musai, așa că propunem Laser Tag. Sau squash. Nici nu o să simțiți cum se instaurează febra musculară, promitem. Noi știm prea bine cum stă treaba, doar la Laser Hunt am fost chiar de curând. Citiți aici cum a fost. Și puteți merge și mai devreme dacă sunteți nerăbdători, îi găsiți acolo.

Laser Hunt Bar & Loading Room. #laserhunt #lasertag #cluj

A post shared by Laser Hunt (@laserhunt) on

În aprilie puteți să schimbați decorul obișnuit și să ieșiți într-un loc nou. Noi avem aproape în fiecare lună o listă cu localuri recent deschise în oraș, așa că aveți de unde alege. Puteți opta pentru data de întâi a lunii, pentru ca în caz că nu vă place, să spuneți celui care vă însoțește că a fost o glumă, o mică păcăleală, și să mergeți unde vă place vouă de obicei. Dar puține sunt localurile noi care dezamăgesc profund, așa că slabe șanse.

Zi dedicata lucrului pe meniu 🙂

A post shared by Dish & That Restaurant (@dishandthat.ro) on

Cred că abia în mai o să fie și vremea potrivită pentru aventuri în natură. Explorări. Bătut orașul la pas. O să ziceți că deja nu mai aveți ce vedea în Cluj, mai că v-ați săturat de el, dar sigur găsiți în articolul de aici măcar o locație de care habar nu aveați. Sau poate că aveați, dar nu ați avut nicio curiozitate să vreți să intrați, sau poate n-ați avut ocazia. Eu recunosc că nu am mers nici la jumătate dintre ele.

Ne gândisem inițial să avem 12 provocări, câte una pentru fiecare lună a anului. Până am realizat că iunie, iulie și august vin la pachet și nici nu ai timp să-ți dai seama când trec toate. Dar fiind totuși vorba de aproximativ 90 de zile, aveți timp destul să vă îndepliniți task-ul. Mai exact, să bifați 5 festivaluri în vara lui 2018. Noi zicem că-i realizabil, la Electric Castle sigur aveți deja bilet, la UNTOLD nu veți rezista tentației și pentru că merge toată gașca, o să mergeți și voi, Jazz in the Park e ca o plimbare în parc, iar Smida Jazz Festival și MOX sunt ca o pauză de la nebunia din oraș. Ce ziceți, reușiți?

În septembrie mai mult ca sigur veți fi loviți de o ușoară stare de melancolie, că a trecut vara, că s-a terminat vacanța, perioada de concedii, festivalurile. Noi propunem o plimbare de-o zi, în ideea de a descoperi un pic împrejurimile orașului și de a respira niște aer curat. Avem și o listă de locații pregătită, că doar suntem gata pentru orice, tu doar trebuie să vezi în ce direcție vrei să o apuci. Distanța nu-i mare până la nici una, de nu știu ce bagaj nu ai nevoie, ideal ar fi doar să ai propria mașină cu care să mergi. Ce să fie, așadar, drumeție de-o zi în apropiere sau vă aventurați chiar spre castele și cetăți?

Toamna e o perioadă destul de aglomerată în viața orașului. Știm ce o să ziceți, că mereu e agitație și se întâmplă ceva în Cluj, dar credeți-ne: toamna se întâmplă și mai multe, fraților! În octombrie – noiembrie vă propunem să vă lăsați pe mâna noastră timp de 7 zile și să ne urmați sfaturile din articolele cu idei care să vă inspire pentru o săptămână. Oarecare, voi o alegeți. Numai să nu trișați și să săriți peste ziua de sport. Mereu există o zi de sport în recomandările noastre.

Ajunși la final de an, decembrie ne va găsi probabil epuizați. Mergeți la spa sau vă preparați un cocktail singuri acasă? Voi decideți, aveți 12 luni la dispoziție să faceți alegerea care vă încântă cel mai mult!

Add the right ingredients in your life! ?

A post shared by Boozy Delivery (@boozyro) on

Un an plin de aventură, experiențe inedite și provocări duse la bun sfârșit vă dorim!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!