7 idei care să te inspire săptămâna aceasta în Cluj

Home $ Articole $ 7 idei care să te inspire săptămâna aceasta în Cluj

by | Jan 29, 2018 | Articole

Dincolo de senzația de oboseală pe care o simțim când ne trezim, cu toții ne confruntăm cu dilema care își face apariția la doar câteva secunde după ce deschidem ochii: ce fac azi? În mijlocul sesiunii studenții sunt cu siguranță în căutare de idei, căci după ce și-au petrecut toată săptămâna trecută în casă, spălând geamuri, covoare, apretând cearșafuri și altele de genul… știți voi cum e când ai de învățat, acum vor în sfârșit să iasă la aer curat, să mai schimbe peisajul. Probabil le zic părinților că-s deshidratați și au lipsă de calciu de la atâtea ore de nesomn, dar… noi știm adevărul.

Haideți să vedem 7 idei care să vă inspire săptămâna aceasta în Cluj.

Pentru că e ora prânzului și, mai ales, pentru că e luni și meritați să vă răsfățați, vă propunem să comandați un meniul zilei delicios, nu de alta, dar am adunat noi câteva oferte speciale în articolul de aici și ar fi păcat să le ratați. Și așa v-ați despărțit cu greu de weekend, de ce să vă stricați ziua luând și prânzul pe fugă sau trăgând cu ochiul la farfuria colegului. Nu mai bine comandați ceva, și-i spuneți și lui? La Exclusiv Catering, de exemplu, meniul zilei costă acum doar 14 lei, n-ar fi păcat să vă mulțumiți cu un sandviș?

Marțea e zi de film. Aș zice că pentru mine, dar… ați fost vreodată la film într-o zi de marți? Probabil e mai aglomerat decât în weekend, și asta pentru că dacă ești deținător de Top City Card de la BCR, achiți un singur bilet, dar vizionați filmul în doi. Există numeroase beneficii pe care le ai cu cardurile de reduceri pentru studenți, noi am povestit mai multe despre subiectul acesta mai demult în articolul acesta. N-ar strica să aruncați o privire și să vedeți cum mai puteți economisi un ban cinstit. De asemenea, dacă tot mergeți la film, încercați să nu fiți genul acela insuportabil de persoană. Dacă nu știți despre ce gen vorbesc, s-au putea să vă încadrați în tipar, așa că mai bine citiți aici câteva reguli nescrise de respectat în sala de cinema.

Miercuri e o zi norocoasă pentru iubitorii de fenomene astronomice, și asta pentru că are loc o nouă eclipsă totală, de data aceasta de Lună. Dacă ați fost triști că ați ratat eclipsa totală de Soare, care nu a fost vizibilă la noi, e timpul să vă înveseliți, pentru că evenimentul de miercuri este primul de acest gen din ultimii 150 de ani. What a time to be alive! Următoarea va avea loc în 2028, n-ați mai avea așa mult de așteptat dacă o pierdeți pe asta… dar nu știu dacă are sens să riscați, haha. De asemenea, nu uitați de show-ul de stand-up comedy cu Teo de la Casa de Cultură a Studenților. Se anunță o ploaie de râsete.

#eclipsedelune #mooneclipse

A post shared by pascal b (@pascalougwada) on

După principiul – ”Joi e deja vineri”, pentru această zi minunată de lucru în care ne simțim de multe ori ca în concediu, recomandăm o doză serioasă de relaxare. Și nu oricum, ci încercând ceva special, inedit, altfel. Cum ar fi noile pahare (care nu sunt pahare) de la Charlie. Și, de fapt, efectul de wow e produs de ce e înăuntrul lor. Sau… ce să mă mai ascund după deget, totul te face să exclami de uimire odată ajuns acolo – colecția impresionantă de băuturi, ideile îndrăznețe și experiența barmanilor, meniul atent pregătit de Chef Horia Șimon… Și nu uitați să treceți pe la ClujHUB, au pregătit un ”After hours drinks” și ”Business Networking”, așa că dacă sunteți interesați să cunoașteți oameni noi, să construiți niște relații și să vă dezvoltați afacerea, să împărtășiți idei… here is the place to be.

Vineri lași totul baltă și mergi la petrecerea de deschidere a noului sezon în Club Midi. Și când zic să lași totul baltă, nu mă refer să fugi de la birou în miez de zi, ci la somnul acela la care deja visezi. Ne-om odihni când o să fim mai bătrâni, ok? DeWalta, Cap, Paul K, line-up-ul sună prea bine ca să spui ”pas”. See in the front row.

Sâmbătă ne adunăm cu toții la ClujLife Community Conference, de la ora 10.30, la ClujHUB. Anul acesta discuțiile vor fi împărțite în trei teme mari: Local Heroes Showcase, Festivals și (Re)activare. Am adunat, așa cum v-am obișnuit, oameni, business-uri și idei pe care le-am descoperit în Cluj, care ne-au cucerit și pe care vrem să le facem cunoscute lumii întregi. Ne adunăm pentru a împărtăși experiențe, pentru a învăța unii de la alții, pentru a ne lăsa inspirați de ce se întâmplă în jurul nostru. De asemenea, decernăm și premiile ClujLife Awards, așa că au mai rămas doar câteva zile în care puteți vota. După care mergem la afterparty, că doar avem ce sărbători. Charlie Upstairs, Mihai Popoviciu & M.A.T., let`s get this party started!

Se anunță o săptămână plină, nici vorbă să lipsească cireașa de pe tort: o duminică cu puțin sport. Și pentru că vremea nu e prea prietenoasă cu noi, că doar na… e iarnă, ne mulțumim cu sporturi indoor. Bine măcar că avem de unde alege. Dacă totuși vreți să vă bată vântul în față, pârtiile vă așteaptă cu sufletul la gură, acum s-au deschis aproape toate, chiar și cea de pe Feleac. Happy freezing, everybody!

A post shared by Ioana Arion (@arion_ioana) on

Acestea au fost ideile noastre. Completări, sugestii, reclamații?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!