Instructori și școli de ski sau snowboard în apropiere de Cluj

Home $ Articole $ Instructori și școli de ski sau snowboard în apropiere de Cluj

Articolul a fost revizuit în decembrie 2023.

Anul 2023: O să îmi depășesc limitele și o să merg pentru prima dată la ski. Mai știi acea listă de rezoluții la care ai lucrat cu mult drag și spor la final de 2022? Ei bine, noi o aducem în lumina reflectoarelor ca să ne asigurăm că vor fi bifate toate punctele în timp util. După cum deja ți-ai dat seama, este vorba despre dorința care se instalează la începutul fiecărui an de a învăța ceva nou. Și cum sezonul în care ne aflăm oferă o gamă variată de perspective în această direcție, ce ar putea fi mai potrivit decât un weekend petrecut pe pârtie, în inima munților? Mărișel, Arieșeni, Băișoara sau Cavnic, toate aceste destinații îți pot satisface setea de adrenalină. Așadar, fără să mai stăm prea mult pe gânduri, iată o serie de instructori și școli de ski la care merită să apelezi dacă te afli pentru prima dată pe pârtie.

Zaiko Adventures
Deschidem lista cu instructorii școlii Zaiko Adventures. Pasionați de tainele muntelui, aceștia îți garantează un proces de învățare sigur și rapid, atât pe ski-uri, cât și pe placa de snowboard. Nu contează nivelul tău de pregătire fizică, deoarece vei învăța de la zero toate mișcările esențiale pentru sporturile de iarnă. De asemenea, în funcție de preferințe, poți să optezi pentru ședințe individuale, de grup, de familie sau pentru copii. Cursurile se desfășoară în stațiunea Băișoara, însă se poate opta și pentru Pârtia Feleac. În momentul în care te-ai hotărât asupra unei oferte, rezervă-ți locul direct pe site și pregătește-ți echipamentul pentru o sesiune fun de mișcare în natură.

Ski Cluj 4 Sport & Fun
Să duci un stil de viață activ nu este un lucru imposibil în timpul sezonului rece. De acest lucru te asigură și instructorii de la Sports & Fun, o școală care spune multe încă din titlu: distracția se va îmbina excelent cu mişcarea, la orele de ski. Echipa de profesioniști își adaptează constant cursurile în funcție de vârstă și nivelul de pregătire fizică, pentru rezultate sănătoase și sigure pe termen lung. Astfel, în cazul în care te întâlnești pentru prima dată cu echipamentul de ski și nu știi încotro să o iei pe pârtia din Băișoara, apelează cu încredere la specialiștii acestei școli. Prețurile variază în funcție de pachetul ales și este important de menționat faptul că acesta nu include și skipass-ul. Spre exemplu, pentru o lecție individuală (60 de minute) cu monitor privat de ski, va trebui să achiți suma de 140 de lei. În cazul lecțiilor de snowboard, prețul este tot de 140 de lei. Pe scurt, o investiție de lungă durată, care va contribui la noua ta pasiune pentru sporturile de iarnă. Pentru mai multe informații, nu ezita să accesezi site-ul.

Super Ski Cavnic
Despre pârtia de la Cavnic am povestit mai multe în acest articol, în care am trecut în revistă principalele atracții pentru iubitorii de mișcare. Astfel, dacă ai nevoie de ajutor la început, poți apela cu încredere la serviciile acestei școli de ski. Pentru un plus de siguranță și de confort pentru toată lumea, lecțiile se vor desfășura pe o porțiune special marcată pentru începători. Acestea sunt susținute de monitori acreditați, care îți vor monitoriza mișcările pentru a evita orice fel de accidentare. Ședințele durează aproximativ 50 de minute și sunt potrivite atât pentru copii, cât și pentru adulți. Prețul pentru o ședință individuală este de 150 de lei, iar în cazul unui grup de 4-5 persoane, acesta va fi de 70 de lei. Nu în ultimul rând, vei putea beneficia și de reduceri la închirierea echipamentelor și la skipass-uri. Tot ce trebuie să faci acum este să îți rezervi locul telefonic sau prin email, 0732 900 777 sau la [email protected].

Pisk
Începător, intermediar sau avansat, există un loc pentru fiecare la cursurile de snowboard susținute de experții Pisk. Pentru că magia oferită de placa de snowboard nu se oprește niciodată, aceste cursuri sunt potrivite chiar și pentru cei care se află la un nivel avansat de pricepere, însă vor să își depășească limitele. Echipa se împarte între Pârtia Feleac și Pârtia Mărișel și asigură sesiuni fun și pline de adrenalină atât pentru grupuri, cât și pentru ședințele individuale. Pentru a beneficia de aceste servicii este important să îți rezervi locul telefonic, cu cel puțin 24 de ore înainte. În ceea ce privește prețurile și facilitățile de pe pârtie, toate informațiile pot fi accesate aici. Studenții au parte de reduceri, iar cursurile se adaptează întotdeauna în funcție de nivelul la care te afli.

NapocaTrio
Pârtia din Buscat este locul excelent în care copiii, alături de cei mari, se pot bucura de sezonul rece. Pentru ieșiri reușite de weekend și lipsite de accidente neprevăzute, cursurile școlii NapocaTrio sunt soluția salvatoare, mai ales dacă pleci la drum cu cei mici. Aici, lecțiile sunt ținute de monitori cu o pregătire temeinică în spate, gata să facă față chiar și celor mai timizi și puțin speriați începători. Cursurile se împart în două mari categorii, ski și snowboard, răspunzând în acest fel unui număr mare de solicitări din partea părinților. Și în acest caz prețurile variază în funcție de pachetul ales, iar pentru mai multe informații și rezervări accesează site-ul, contactează-i pe Facebook sau sună-i la numărul 0740 273 794.

Cetina – Ski & Outdoor Team
În cazul în care drumul până la cea mai apropiată pârtie de ski reprezintă o problemă, când vine vorba de Feleacu nu ar trebui să găsești scuze. La doar câteva minute de mers cu mașina sau cu transportul în comun de centrul orașului, descoperi aici o echipă prietenoasă de monitori de ski, gata să te inițieze în arta mișcărilor pe zăpadă. Cursurile sunt potrivite și adaptate atât pentru copii, cât și pentru adulții care încă nu au apucat să își testeze nivelul de adrenalină la sporturile de iarnă. Prețurile sunt potrivite pentru toate buzunarele și, în mod sigur, orele petrecute în compania instructorilor vor pune bazele unui viitor hobby. Bineînțeles, tot efortul este acompaniat de un view superb asupra orașului, care îți va încărca bateriile ori de câte ori aluneci pe pistă în coborâre. Asigură-te că aceasta este deschisă, pentru că pârtia nu se bucură de un climat la fel de potrivit cum este cazul celor amenajate în munți. Este suficient să intri pe pagina de Facebook Cetina sau aici și cu siguranță vei găsi toate informațiile de care ai nevoie, la doar un click distanță.

Lista acestor școli de ski este completată de câțiva instructori individuali care îți garantează și ei succesul pe pârtie încă de la prima ședință. Bilo Ștefan, expert în tainele ski-urilor și a plăcii de snowboard, este pregătit să te introducă și pe tine în acest univers al sporturilor de iarnă. Cu o experiență care vorbește de la sine, în cele peste 200 de ore predate a adus zeci de cursanți la un nou nivel de performanță pe pârtie. Mărișel sau Buscat, tot ce trebuie să mai faci este să îți rezervi locul la numărul 0751.08.22.11 sau prin mesaj privat pe pagina de Facebook. Un alt exemplu pentru care pasiunea pentru ski s-a transformat în stil de viață este Bria Dan. Acesta pregătește copii cu vârsta de peste 3 ani pentru a păși corect pentru prima dată pe pârtie, fără a exista o limită în ceea ce privește vârsta maximă. E prezent la datorie pe toate pârtiile din jurul Clujului, așa că trebuie să te asiguri că rezervi din timp un loc la cursurile predate de acesta. Îl găsești la numărul 0748 161 109 sau prin mesaj direct către pagina lui de Facebook.

Un alt monitor care a contribuit la formarea unor obiceiuri sănătoase când vine vorba de mișcările de pe pârtie este Moldovan Radu. În mod normal este antrenor personal, dar în timpul sezonului rece își dedică toată pasiunea pentru ski direct pe pârtia din stațiunea Arieșeni. Știe perfect care sunt mișcările potrivite pentru toate gradele de dificultate și de pregătire fizică, de la mic la mare. În cazul în care pârtiile din zona Arieșeniului îți fac cu ochiul și ai nevoie de un plus de siguranță în primele ore petrecute pe pârtie, contactează-l pe Radu direct pe pagina de Facebook sau la telefon 0747 554 740.

Cu o poftă de mers pe pârtie care crește de la cuvânt la cuvânt, iată-ne ajunși la final de articol. Astfel, dacă vrei să îți îndeplinești rezoluțiile din acest an despre care povesteam la început, profită cât încă se mai poate de zăpada de la munte. Pentru un plus de siguranță și de confort, parcurge cu atenție această listă care cuprinde atât școli de ski sau de snowboard, cât și instructori acreditați. În funcție de buget, pârtia preferată și disponibilitatea serviciilor, cu siguranță vei avea parte de momente distractive și pline de adrenalină în inima munților, departe de agitația orașului.

Tu la ce școli de ski sau snowboard ai apelat în trecut și ai vrea să le recomanzi?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!